Toimitusjohtajan loppukauden 2010 kuulumisia

Hyvää alkanutta marraskuuta!

Pelikausi lähestyy auttamatta loppuaan ja päivät lyhenevät nopeasti. Vuosi on ollut Peuramaa Golfille vauhdikas ja olemme menestyneet monilla alueilla. Lisää kauden tapahtumista saatte lukea kohta ilmestyvästä Birkku-lehdestä.

Kierroksia kentillämme on kertynyt tähän mennessä hieman yli 48.500, joista 22.300 Porkkalassa ja 26.200 Vanhalla Peuralla. Kenttien välinen ero kävijämäärissä on tasoittunut merkittävästi. Viime vuonna kierroksia kertyi kaikkiaan 50.130 eli lähelle samaa pääsemme tänäkin vuonna vaikka kausi alkoi hieman myöhemmin kovasta talvesta johtuen.

Suomen Golfliitto etsii uusia linjauksia tulevaisuuteen. Me saimme omalta osaltamme kovan urakan tehtyä viime talvena, kun saimme muutettua yhtiöjärjestystä. Yhtiössämme on nyt 130 yritysosaketta vähemmän ja uhka pelilippukaupasta tulevaisuudessa on ohi. Peuramaa Golf on turvallisella ja vakaalla uralla tulevaisuuteen.

Juhlakauden tapahtumat ovat onnistuneet hienosti ja osoituksena siitä olemme saamassa uuden Golfliiton alaisen kilpailun: MID-Tour on tulossa kesäkuussa 2011 Peuramaalle! Olemme hyvällä tiellä kohti arvokilpailuiden järjestämistä, mistä ei varmasti ole haittaa Peuramaan arvostuksen kannalta.

Kausi on ollut sen verran vauhdikas ja värikäs, että väsymys tuntuu. Siksi olen sopinut hallituksen kanssa vähän pidemmästä vapaasta loppusyksylle ja alkutalvelle. Olen virkavapaalla 1.11.2010.-31.1.2011 ja asustelen Helenan kanssa veneellämme purjehtien Atlantilla määränpäänä Kap Verden saaret. Asioita täällä poissa ollessani hoitavat kenttämestari Janne Hellströmin lisäksi Mirja Aalto Outin ja Jasun kanssa.

Hyvää syksyn jatkoa,

Kari Piippo

Kommentoi

Vieritä ylös