Toteutamme jäsenillemme laajan tyytyväisyyskyselyn – vastaa ja vaikuta!

Hyvät jäsenet,

Haluamme kehittää toimintaamme ja tavoitteemme on korkealla. Tavoitteenamme on tehdä Peuramaasta Etelä-Suomen paras kenttä ja kehittämistyöhön tarvitsemme jokaisen jäsenemme apua. Haluamme parantaa juuri niitä olosuhteita ja tekijöitä, joita te jäsenet pidätte tärkeinä.

Olemme ottaneet käyttöön Suomen Golfliiton tarjoaman kyselytyökalun, jota käyttää tällä hetkellä Suomessa reilu 90 kenttää. “Pelaaja Ensin” -tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää jäsentemme kokemuksia yhteisöstämme, seurata omaa kehitystämme sekä verrata toimintaamme ja tuloksia myös muihin Suomen golfkenttiin.

Jäsenkysely lähetetään sähköpostilla ti 25.9.
Kehitystyöhön tarvitsemme teidän jokaisen apua. Toivottavasti voit käyttää noin 10 minuuttia aikaasi ja vastata tyytyväisyyskyselyyn, joka lähetetään kaikille jäsenillemme sähköpostilla tiistaina 25.9.2018. Vastaamalla jokainen pystyy vaikuttamaan juuri niihin asioihin, joita pitää tärkeänä Peuramaalla.

Jäsenkysely on uusi ja lähetetään kaikille jäsenille nyt ensimmäistä kertaa. Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

Kiitos etukäteen kaikille vastaajille, kerromme tuloksista marraskuun aikana.

Lisätietoja kyselystä: Helena Tikkanen, 045 126 4219 tai Siru Kokkonen, 050 596 7636

Ystävällisin terveisin,
Peuramaa Golf

Vieritä ylös