Uusi sähköinen jäsenkortti eBirdie

Tämä tarkoittaa sitä, ettei muovisia jäsenkortteja enää jaeta. Uuden eBirdien lanseeraus tapahtuu GoExpo messuilla perjantaina 17.3.2017 klo 12. Tämän jälkeen sovellus on ladattavissa älypuhelimeen. Uusi eBirdie-sovellus toimii iOS ja Android laitteilla. Ota eBirdie-sovellus käyttöön seuraavasti:

  1. Mene oman puhelimesi sovelluskauppaan.
  2. Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään “eBirdie” ja lataa sovellus.
  3. Avaa sovellus ja seuraa käyttöönoton ohjeita. Kirjaudu sisään valitsemalla kotiseurasi ja sitten pelkkä jäsennumerosi kotiseurassa. Lisäksi kirjautuminen vaatii tunnuksen, josta on ohje tunnusboxin alla (etunimen kaksi ensimmäistä kirjainta, sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta ja syntymävuosi).

Kun kirjaudut uudelleen sovellukseen, sisäänkirjautuminen tapahtuu valitsemalla kotiseura, jäsennumero kotiseurassa sekä kolmanteen sisäänkirjautumisboxiin jälleen etunimen kaksi ensimmäistä kirjainta, sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta ja syntymävuosi.

Mikäli sinulla ei ole sopivaa älypuhelinta käytössäsi ja tarvitset tasoitustodistuksen ulkomailla pelaamista varten, saat sellaisen tarvittaessa Peuramaa Golfin toimistosta. Kauden 2016 jäsenkortti on voimassa 31.3.2017 asti. Kaudella 2017 Suomessa pelaamista varten sähköistä jäsenkorttia tai paperista todistusta ei tarvita, sillä pelaajien tiedot löytyvät verkkotietopalvelusta. Lisätiedot eBirdiestä alla olevan linkin kautta.

LINKKI: eBIRDIE

Kommentoi

Vieritä ylös