Yhtiökokouksen kuulumiset

Yhtiökokous pidettiin 28. helmikuuta alkaen kello 18:00 Kirkkonummella Hotelli Långvikin tiloissa. Läsnä oli 602 osaketta ja 602 ääntä.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Markku Varhela. Kokouksen sihteerinä toimi Salla Tuominen.

Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2018 tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus yhtiön hallitukselle ja toimitusjohtajalle. Toimitusjohtajan esitellessä toimintakertomusta 2018, kokousväki huomautti, että ylimääräisestä yhtiökokouksesta ei ollut mainintaa toimintakertomuksessa. Toimitusjohtaja pahoitteli virhettään ja lupasi käydä asiaa tilintarkastajan kanssa läpi.

Vuoden 2019 hallitukseksi valittiin Raoul Bergman, Harri Kähönen, Veli Laine, Mika Lehto ja Pasi Mauno.

Yhtiövastikkeeksi vahvistettiin 550 €/ vastikevelvoite. Kokouksessa käsiteltiin hallituksen esitys junioripelioikeuksista. Junioripelioikeuden hinnaksi päätettiin 295 €.

Kokouksessa esiteltiin talousarvio vuodelle 2019, jonka mukaan kokonaistuottotavoite tälle vuodelle on 2 010 500 €.

Kokouksessa käsiteltiin kohdassa 20. yhtiöjärjestyksen muutosta kokouskutsun osalta. Asia herätti paljon keskustelua. Ehdotusta kannatettiin sekä vastustettiin, jonka vuoksi asiasta jouduttiin äänestämään. Hallituksen ehdotus yhtiöjärjestyksen muuttamisesta hyväksyttiin äänin kyllä 526 kpl, ei 74 kpl ja tyhjä 2 kpl.

Muutoksen jälkeen yhtiöjärjestyksen kohta 15 kokouskutsu muuttui muotoon:

15 KOKOUSKUTSU

Kutsu yhtiökokoukseen ilmoitetaan yhtiön kotisivuilla ja toimitetaan sähköpostitse osakkaan yhtiölle ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen aikaisintaan neljä viikkoa ja viimeistään viikkoa ennen viimeistä ilmoittautumispäivää kokoukseen.

Osakkeenomistajan on saadakseen osallistua yhtiökokoukseen ilmoittauduttava yhtiölle viimeistään kokouskutsussa mainittuna päivänä, joka voi olla aikaisintaan kymmenen (10) päivää ennen kokousta.

 

Yhtiövastikkeen maksaminen
Vastikelaskut lähetetään osakkaille tänä vuonna postitse. Laskut saapuvat osakkaille loppuviikosta tai viimeistään ensi viikon alkupuolella. Mikäli jostain syystä vastikelasku ei tule sinulle postitse perille, löydät laskun heti myös NexGolfista (pgh.nexgolf.fi) kirjautumalla sisään omilla NexGolf-tunnuksillasi.

Vastikelaskujen eräpäivä on 19.3.2019. Muistakaa käyttää laskussa olevaa pankkitiliä ja viitenumeroa laskua maksaessanne, jotta maksusuoritus kirjautuu oikein. Kiitos.

Pelioikeuden nimeäminen
Lomakkeen pelioikeuden nimeämistä varten löydät kotisivuiltamme tämän linkin kautta: https://peuramaagolf.com/palvelut/lomakkeet/
Voit lähettää lomakkeen meille täytettynä ja allekirjoitettuna postitse tai skannattuna sähköpostin liitteenä toimiston sähköpostiin office@peuramaagolf.com.

A- ja B-osakkaat voivat tehdä tänä vuonna pelioikeuden nimeämisen myös suoraan NexGolfin kautta kirjautumalla NexGolf-järjestelmään omilla NexGolf-tunnuksilla. Pelioikeuden nimeäminen NexGolfin kautta ei onnistu, mikäli henkilö, jolle pelioikeus nimetään ei ole viime vuonna ollut Peuramaa Golfin pelioikeuspelaaja tai jäsen.

Terveisin

Juha Ruponen
Toimitusjohtaja

Vieritä ylös