JÄRJESTÄ
YRITYSTAPAHTUMASI
PEURAMAALLA

Peuramaalla, n. 30 min Helsingin keskustasta järjestät unohtumattoman tilaisuuden golfin parissa niin asiakkaille kuin henkilöstölle. Peuramaa Golf on Suomen kahdeksanneksi suurin golfyhteisö, jonka kahdella täysimittaisella kentällä pelataan vuosittain noin 55.000 kierrosta. Lisäksi golfareita palvelee laadukkaat harjoitusalueet sekä par3 -kenttä.

Järjestämme yrityksien asiakastilaisuudet vuosien kokemuksella. Suunnittelemme toiveidesi mukaan päivän ohjelman aina sujuvasta ilmoittautumisesta tyytyväisenä poistuviin asiakkaisiin. Prioriteettimme on isännän ja asiakkaiden viihtyminen sekä mutkaton palvelu.

Perinteisten yritysgolfkilpailujen lisäksi järjestämme henkilöstön virkistyspäivät, lajiin tutustumiskurssit ja pienten ryhmien kokous-golf päivät.

KENTÄT

Peuramaalla yritysasiakkaita palvelee kolme hyvin erityyppistä kenttää. Kenttiämme yhdistävä tekijä on vuodesta toiseen ensiluokkainen hoitotaso. Peuramaan kentät ovat Suomen parhaassa kunnossa.

Suosittu yritystapahtumakenttä Vanha Peura tuo onnistumisen elämyksiä. Vanhan Peuran leveät väylät ja helpot greenialueet takaavat hyvän tulostason ja pelillisiä onnistumisia asiakkaillesi.

Haastetta kilpailuun tarjoaa Finnish Tour alustanakin toiminut vaihtelevamaastoinen Porkkala. Kauniissa metsämaisemassa pelaajia haastaa niin korkeuserot kuin välitön veden vaara.

Aloittelevia harrastajia palvelee yhdeksän reikäinen par 3 -kenttä Pikku Peura.

TILAT

Klubitalo on vasta remontoitu, tilat ovat siistit ja toimivat erikokoisten tapahtumien järjestämiseen. Valittavanasi on kaksi erikokoista kabinettia tapahtuman ruokailulle ja palkintojenjakoon. Tilavissa pukuhuoneissa on lukolliset kaapit sekä siistit suihku- ja saunatilat. Pesuaineet ja pyyhkeet kuuluvat palveluun.

RAVINTOLA

Ravintolamme suunnittelee maittavat tarjoilut tapahtumaasi toiveidesi mukaisesti. Voit myös tilata kierrokselle mukaan eväspaketit tai ravintoloitsijamme järjestää toivomanne tarjoilut kentälle.

LISÄPALVELUT

Kauttamme saat vaivatta tilattua tapahtumaasi näkyvyyselementit kuten beachflagit, salkoliput ja roll-upit. Tarjoamme myös yrityksellesi logotuotteet ja palkintopöydät Golf Centerin maan kattavimmasta valikoimasta. Toiveesta järjestämme tapahtumaasi myös esiintyjät, ammattivalokuvaajat ja videokuvaajat, bussikuljetuksen sekä majoituksen.

Seuraava yritystapahtuma Peuramaalla?

Ota yhteyttä, me järjestämme

ossi.malinen@peuramaagolf.com


puh. 046 8122 742

LÄHETÄ VIESTI

Peuramaa Golfin yritystapahtumaesitteen voit ladata TÄSTÄ

Peuramaa Golf

Hangontietä 51 liittymään Porkkalanniemi. Etelään Porkkalantietä liikenneympyrästä 1,6 km, oikealle Vanha Porkkalantie 1,5 km kentän opasteiden mukaan.

Vieritä ylös