Vastaa aiheeseen: Ajanvarauksen peruutus

Keskustelu yleistä Ajanvarauksen peruutus Vastaa aiheeseen: Ajanvarauksen peruutus

#10574
Osallistuja
LeeviT

Komppaan Pian kommenttia ja lisäisin vielä pari seikkaa, jotka näyttävät jääneen huomioimatta kentän ”huonosta” kunnosta puhuttaessa.

Mikä on vieraspelaajien osuus korjaamattomien jälkien osalta? Nythän syytettyjen penkillä ovat ainoastaan omat pelaajat.

Toisaalta kentät ovat olleet jo hyvän aikaa sen verran kuivia, että divotit eivät ole tarttuneet takaisin, vaikka kuinka on tallonut ja taputellut.

Olen pelannut Peuramaalla noin 20 vuotta ja uuden tj:n esiin tuomat ongelmat on aiemmin aina pystytty hoitamaan hyvässä yhteistyössä pelaajien ja henkilökunnan kesken ilman syyllistämistä ja uhkailua.

Lopuksi pienimuotoinen vertailu muutaman pääkaupunkiseudun kentän peruutuskäytännöistä (peruutus viimeistään x h ennen lähtöä):

Vuosaari 1h, Pickala 3h, EGS 1h, Master 1-2h, Kurk 2h, Tali 2h, Talma 15 min. Hirsala 2h ja PEURAMAA 12h !!!

Asiakkaana ja omalta osaltani kentän toimintaa rahoittavana pyydän saada perustelut uudelle peruutuskäytännölle, joka käsittääkseni sisältää

gf:n suuruisen ”rankaisumaksun”, jos ajanperuutus myöhästyy. Itse kullekin tulee pelikauden aikana varmasti tilanteita,

että samana päivänä pitää pakottavista syistä perua oma ajanvaraus: jos tästä ruvetaan sakottamaan ollaan kestämättömässä tilanteessa!

Vieritä ylös