Vastaa aiheeseen: Ajanvarauksen peruutus

Keskustelu yleistä Ajanvarauksen peruutus Vastaa aiheeseen: Ajanvarauksen peruutus

#10590
Osallistuja
Heikki Pohjola

Toimitusjohtaja Ruponen kirjoitti toisessa ketjussa:

Meillä on ollut iso ongelma tänä keväänä aikojen saaniin kanssa. On todella positiivista, että pelaajat pelaa paljon, mutta se on aiheuttanut myös paljon ongelmia.
Kun aikoja on vähän saatavilla, niin pelaajat varaavat aikoja varmuuden vuoksi. Esim. kun katsoo meidän viikonloppujen varauksia vaikka keskiviikkona tai torstaina, niin varausaste on käytännössä 100 %. Kun taas katsoo meidän käyttöastetta, niin se on viikonloppuisin noin 70 %. (joukossa muutama poikkeus) Meidän käyttöaste tällä kaudella on ollut noin 57 %.
Varausasteen ja käyttöasteen ero johtuu siitä, että pelaajat jotka ovat tehneet varauksia varmuuden vuoksi peruuttavat niitä viime hetkellä ja tämän vuoksi niitä ei enää ehditä täyttämään.
Tämän vuoksi päädyimme muuttamaan ajanvarauskäytäntöjä. Niitä ei ole kiveen hakattu ja mikäli tilanne muuttuu, niin niitä voidaan muuttaa jatkossakin.

—-

Voisiko arkipäiville soveltaa eri sääntöä, kuin viikonlopulle?
Työssä käyville tulee silloin tällöin arkipäivän aikana muutoksia aikatauluihin ja tarve siirtää tai perua varaus pari-kolme tuntia ennen lähtöaikaa.

Vieritä ylös