Vastaa aiheeseen: Keskustelupalsta

Keskustelu yleistä Keskustelupalsta Vastaa aiheeseen: Keskustelupalsta

#10667
Osallistuja
Timi

Olen aikoinaan tullut Peuramaan jäseneksi siksi, että sen aikainen golfiin liittyvä pönöttäminen ja klubien sisäinen nokkimisjärjestys ja uhkailumentaliteetti ei vastannut sitä, mitä pelin sosiaalisena liikuntamuotona jenkeissä aloittaneena odotin. Peuriksella oli kiva henki ja vaikka välillä oma pelaaminen lähes lamaantui 15 vuodeksi perhekiireiden vuoksi, oli mahtavaa palata aktiiviharrastuksen pariin ja todeta kenttien ja olosuhteiden parantuneen Peuriksen perushengen muuttumatta.

Nyt tuntuu että meininki on muuttunut. Asioista tiedotetaan yksipuolisesti ja tylysti, vuosikymmeniä hyvää työtä tehneet opettajat savustetaan tietoisesti jäseniä palvelemasta, keskusteluforumit lopetetaan, ravintolayrittäjät heitetään ulos ja varauskäytännöt muutetaan kertaheitolla omistajia sen kummemmin kuuntelematta tai mitään edes kyselemättä. Nämä ovat siis tietty vain mielikuvia, mutta tuntuu siltä, että en ole ainoa jolle ne ovat muodostuneet.

Haasteellinen korona-aika tietysti vain lisää eristyneisyyden tunnetta, mutta valitettavasti Peuris ei enää tunnu siltä kotiklubilta, joka otti vastaan iloisesti kaikki golfista innostuneet, ruutuhousuissa tai ei. Maailma muuttuu, niinhän se on, mutta Peuriksen muutos muistuttaa minulle enemmän paluuta Suomi-golfin alkuvuosiin kuin kehittymistä nykypäivän asiakaskeskeiseen, palveluhenkiseen suuntaan.

Toivottavasti keskusteluforumin salliminen uudestaan oli merkki oikeansuuntaisesta muutoksesta. Seuraavaksi toivoo tolkkua täysin mielivaltaisiin lähtövarausjärjestelyihin – keskusteluketjusta löytyy jo monia erinomaisia ehdotuksia, miten osakkeenomistajia voitaisiin palvella paremmin  vieraspelaajien kärsimättä. Lopultahan on kyse siitä, kenen halutaan kentillä pelaavan ja ihan lopulta kentät omistavan. Tällä hetkellä en ihan saa otetta siitä, ketä ja mitä tavoitetta tämmöinen sekoilu oikein palvelee.

Vieritä ylös