Vastaa aiheeseen: Vitosen kisa

Keskustelu yleistä Vitosen kisa Vastaa aiheeseen: Vitosen kisa

#10933
Osallistuja
Matti Santanen

Kisakeskustelua on käyty vilkkaasti niin sivuillamme kuin sivujen vieressäkin, mutta koska keskustelu ainakin kotisivuilla on hieman lipsunut itse asiasta, niin palautan mieliin, mikä on Vitosen kisa ja mistä nyt on kysymys.

Kymmenkunta vuotta sitten käynnistyi senioreille tarkoitettu Vitosenkisan nimellä kulkeva viikkokisa ja perinne on jatkunut muuttumattomana tähän kevääseen saakka.  Kisa on ollut avoin kaikille Peuramaan senioreille, mutta vain 20 ensimmäistä varaajaa ovat päässeet kilpaan mukaan. Viisi perättäistä lähtöä on katsottu enimmäismääräksi, jotta kisan jälkeen palkintojen odotteluaika ei venyisi liikaa.
Pelaajilta on kerätty 5 euron kisamaksu, joka on jaettu kolmen parhaan kesken heti kisan jälkeen.
Osallistujamäärän rajoitus rajaa myös voittopotin kohtuulliseksi.

Kisajärjestelyt ovat toimineet niin, että etukäteen olemme saaneet lukita 4 -5 lähtöä tätä kisaa varten ja osallistujat ovat siitä varanneet oman lähtöaikansa caddiemasterin kautta. Näin menetellen kisa on pysynyt Peuramaan senioreiden sisäisenä, mutta ei suinkaan minkään sisäpiirin otteluna.
Jos ennalta lukitut lähdöt eivät ole olleet täyttymässä, niin ne on vapautettu viimeistään edellisenä iltana.

Läpihuutojuttuna anoin taas keväällä senioreille lupaa varata ennakkoon kisaa varten 4 -5 lähtöä/viikko, mutta anomus hylättiin Peuramaan johdon taholta. Perusteluna oli kenttien tukkoisuus sekä epäreiluus muita pelaajia kohtaan.
– Kisailkaa, mutta jokainen varatkoon vapaasti oman aikansa, oli johdon ehdotus ???
Olivathan kentät keväällä tukossa, mutta pelaajat tukkivat kentän yhtä lailla riippumatta siitä, pelaavatko he yhdessä vai erillään.

Vitosen kisa on ollut senioreille tärkeä viikoittainen tapaamistapahtuma ja sen lopettaminen byrokratiaan vedoten ei tunnu reilulta.

Ex-sennuvetäjä Matti

Vieritä ylös