YRITYKSILLE

TAPAHTUMAT

JÄRJESTÄ YRITYSTAPAHTUMASI PEURAMAALLA

Peuramaalla, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta järjestät unohtumattoman tilaisuuden golfin parissa niin asiakkaille kuin henkilöstöllekin. Peuramaa Golf on Suomen kahdeksanneksi suurin golfyhteisö, jonka kahdella täysimittaisella kentällä pelataan vuosittain noin 55 tuhatta kierrosta.

Lisäksi golfareita palvelee laadukkaat harjoitusalueet sekä yhdeksän reikäinen par3 -kenttä.

Järjestämme yrityksien asiakastilaisuudet vuosien kokemuksella. Suunnittelemme toiveidesi mukaan päivän ohjelman aina sujuvasta ilmoittautumisesta tyytyväisenä poistuviin asiakkaisiin. Prioriteettimme on isännän ja asiakkaiden viihtyminen sekä mutkaton palvelu.

Perinteisten yritysgolfkilpailujen lisäksi järjestämme henkilöstön virkistyspäivät, lajiin tutustumiskurssit ja pienten ryhmien kokous-golf päivät.

PALVELU

Perustamme toimintamme luotettavaan, ensiluokkaiseen palveluun sekä asiakkaan toiveiden toteuttamiseen avaimet käteen periaatteella. Kilpailupäivänä kaikki on järjestetty valmiiksi, jotta sinä voit keskittyä rauhassa asiakkaisiisi.

KENTÄT

Peuramaalla yritysasiakkaita palvelee kolme hyvin erityyppistä kenttää. Kenttiämme yhdistävä tekijä on vuodesta toiseen ensiluokkainen hoitotaso. Peuramaan kentät ovat Suomen parhaassa kunnossa.

VANHA PEURA

Suosittu yritystapahtumakenttä Vanha Peura tuo onnistumisen elämyksiä. Vanhan Peuran leveät väylät ja helpot greenialueet takaavat hyvän tulostason ja pelillisiä onnistumisia asiakkaillesi.

PORKKALA

Haastetta kilpailuun tarjoaa Finnish Tour alustanakin toiminut vaihtelevamaastoinen Porkkala. Kauniissa metsämaisemassa pelaajia haastaa niin korkeuserot kuin välitön veden vaara.

PIKKU PEURA

Aloittelevia harrastajia palvelee yhdeksän reikäinen par3 kenttä Pikku Peura.

TILAT

Klubitalo on vasta remontoitu, tilat ovat siistit ja toimivat erikokoisten tapahtumien järjestämiseen. Valittavanasi on kaksi erikokoista kabinettia tapahtuman ruokailulle ja palkintojenjakoon. Tilavissa pukuhuoneissa on lukolliset kaapit sekä siistit suihku- ja saunatilat. Pesuaineet ja pyyhkeet kuuluvat palveluun.

RAVINTOLA

Ravintolamme suunnittelee maittavat tarjoilut tapahtumaasi toiveidesi mukaisesti. Voit myös tilata kierrokselle mukaan eväspaketit tai ravintoloitsijamme järjestää toivomanne tarjoilut kentälle.

LISÄPALVELUT

Kauttamme saat vaivatta tilattua tapahtumaasi näkyvyyselementit kuten beachflagit, salkoliput ja roll-upit. Tarjoamme myös yrityksellesi logotuotteet ja palkintopöydät Golf Centerin maan kattavimmasta valikoimasta. Toiveesta järjestämme tapahtumaasi myös esiintyjät, ammattivalokuvaajat ja videokuvaajat, bussikuljetuksen sekä majoituksen.

Ajo: navigaattoriin Peuramaa Golf.

Hangontietä 51 liittymään Porkkalanniemi. Etelään Porkkalantietä liikenneympyrästä 1,6 km, oikealle Vanha Porkkalantie 1,5 km kentän opasteiden mukaan.

Peuramaa Golfin yritystapahtumaesitteen voit ladata TÄSTÄ

TAPAHTUMATIEDUSTELUT

Ossi Malinen
myynti- ja markkinointipäällikkö
046 8122 742
ossi.malinen@peuramaagolf.com

OTA YHTEYTTÄ

Täytä sähköpostiosoitteesi niin voimme ottaa yhteyttä asiaasi koskien
Jos haluat että soitamme sinulle, muista laittaa tähän myös puhelinnumerosi
Vieritä ylös