Onni peliasiakkuus - TAAS TÄÄLLÄ 2022!

Onni peliasiakkuusdella pelaat kerran tai koko kauden - Sinä päätät

Viimekauden suosituin pelituote on taas täällä! Suomen joustavin pelituotteemme ONNI on kaikille sama: vain yksi tuote ilman sitoutumispakkoa pelipaketteihin. ONNI peliasiakkuus käy Hills by GoGolf, Kurk Golf ja Peuramaa Golf kentillä.

ONNI on Suomen fiksuin ja oikeahintaisin golftuote. Pelaat aina edullisesti ja ostouskollisuutesi palkitaan joka kerta.

Ensimmäinen 18 -reiän kierroksesi Hillsissä / Kurkissa / Peuramaalla maksaa vain 49 € ja sen jälkeen seuraavat kolme kierrosta maksavat aina 3 € vähemmän. Neljännen kierroksen jälkeen jokainen pelaamasi kierros on jälleen 2 € edellistä edullisempi. Kun olet pelannut 9 kierrosta saat tulevat kierroksesi aina edellistä euron halvemmalla (kts. taulukko alla). Kierroksesta numero 19 jälkeen loppukauden pelikierro ksista maksat aina vain 20 € / kierros!

ONNI asiakkaaksi rekisteröidytään ensimmäisen kierroksen yhteydessä caddiemasterille. Kuka tahansa greenfee pelaaja voi rekisteröityä ONNI asiakkaaksi. Ensimmäisen ONNI -kierroksen jälkeen mainitse jatkossa caddiemasterille ilmoittautuessa että olet ONNI -asiakas ja caddiemaster löytää sinun hintasi puhelinnumerosi perusteella!