Valmennustoimikunta


Toimikunnan jäsenet

Riku Soravuo
Antti Vaalas
Juhani Karlsson


Toimikunnan toiminnan kuvaus

Valmennustoimikunta keskittyy Peuramaan edustus- ja kilpapelaajien harjoitus- ja kilpailutoiminnan tukemiseen. Tehtävänä on kehittää ja toteuttaa Peuramaan kilpapelaajien tarpeisiin sopivia harjoitustapahtumia sekä yhdessä Riku Soravuon ja Antti Vaalaksen kanssa kehittää toimintamalleja, jotka tukevat pelaajien kehittymistä sekä kilpailumenestystä SGL:n kilpailuissa.


​​​Toimikunnan tavoitteet vuodelle 2024

Valmennustoimikunnan toiminta tähtää siihen, että Peuramaan kilpapelaajat pärjäävät eri ikäluokkien kansallisilla pääkiertueilla tuloksellisesti hyvin. Lisäksi tavoitteena on osallistua vahvoilla ryhmillä eri ikäkausien joukkue-SM:iin. Tavoite on lähettää kaikkiin sarjoihin joukkue ja sijoittua keskiarvollisesti paremmin kuin edellisenä vuotena. Pyrimme kasvattamaan kansallisilla kiertueilla pelaavien pelaajien määrää 1 pelaajalla per sarja. Pyrimme siihen, että pelaajat tulevat edustamaan seuraa yhtenäisellä ilmeellä kaudella 2024. Valmentajat tulevat olemaan mukana joukkue -SM kisoihin valmentautumisessa.

Toimintasuunnitelma vuodelle
202​​​​​​4

Team Forza PGH harjoitusryhmä jatkaa toimintaansa. Ryhmään on kutsuttu seuran parhaimmat ja aktiivisimmat kilpailijat. Ryhmä harjoittelee talvella ohjatusti 1,5h ja omatoimisesti. Harjoittelu tapahtuu Peuramaalle rakennettavissa omissa harjoitustiloissa talven aikana. Kesällä harjoittelemme ryhmänä 2h viikossa.

Lisäksi pyrimme aktivoimaan senioreiden ja naisten harjoitusryhmiä.


Muuta huomioitavaa / tiedotettavaaYhteystiedot

Riku Soravuo
050 577 2283
rsoravuo@gmail.com