Ravintola Peura siirtyy talviaikaan

Ravintolan keittiö ja klubitalon saunat suljetaan sunnuntaina 25.10. klo 17:00.

Ravintolahenkilökunnan puolesta haluamme kiittää asiakkaitamme kuluneesta kaudesta. Kausi oli korona-epidemian takia varsin poikkeuksellinen, mutta ravintolamme näkökulmasta varsin menestyksekäs. Koronarajoitusten poistuttua keväällä olemme selvästi kasvattaneet asiakasmääriämme verrattuna aiempiin kausiin.

Alamme marraskuun aikana rakentamaan ravintolatiloihin sisäharjoittelutiloja ja toivomme, että saamme tilat talviharjoittelukuntoon joulukuun ensimmäisten viikkojen aikana. Toivottavasti näemme teitä talviharjoitteluryhmissä sankoin joukoin.

Hyvää loppusyksyä ja alkavaa talvea toivottaen,
Panu Palomäki
Ravintolatoimenjohtaja
Ravintola Peura

TUTUSTU VIIKOTTAIN VAIHTUVAAN LOUNASLISTAAMME

ÀLA CARTE

salaatit

Kysy vaihtuvia salaattiannoksiamme!

€14,50

pasta carbonara

Spagettia, rapeaa pekonia, vuoltua parmesaania, munankeltuaista, kermaa, paahdettuja pinjansiemeniä.
14,00

wingsit 10kpl

• siipiweikkojen kastike
• useita dippivaihtoehtoja
8,00

talon hampurilaisateria

180g naudan jauhelihapihvi, Monterey Jack -juustoa, paahdettua aiolia.
€14,50

TILAISUUDET

kabinetit 80 ja 16 henkeä

Ravintolamme palvelee yrityksiä ja ryhmiä kahdella erikokoisella kabinetilla. Tilat ovat ennakkoon varattavissa yksityistilaisuuksiin. Pienempään kabineteista mahtuu ruokailemaan 16 henkeä, isompaan 80. Molemmissa tiloissa on asiakkaiden käytössä näyttö, johon on liitettävissä tietokone ym. laitteet.

Ravintola Peura palvelee vuosittain kymmeniä yritysryhmiä. Suunnittelemme tapahtumanne tarjoilut toiveidenne mukaisesti aamiaisesta illalliseen. 

YHTEYSTIEDOT

ota yhteyttä, toteutamme niin pienet kuin isommatkin tilaisuudet ammattitaidolla

Ravintolatoimenjohtaja
Panu Palomäki
0440 242 469
panu.palomaki@peuramaagolf.com

Ravintola Peura

puh. 09 2955 8230

Tarjoukset ja tiedustelut:
ravintola@peuramaagolf.com

Seuraa meitä Facebookissa

Oiva-raportti – Ravintola Peura
Oiva-raportti – Piccadilly

Vieritä ylös