Ravintola PeuraRavintola Peura uudistuu kaudelle 2024

Peuramaa Golfin klubiravintola otetaan kenttäyhtiön haltuun 1.2.2024 alkaen ja toimintaa lähtee organisoimaan Ravintolatoimenjohtaja Panu Palomäki. Panulla on vuosien kokemus golf-kenttien ravintolatoiminnoista myös Peuramaan ravintolan osalta aiemmilta vuosilta. Viime kaudella hän vastasi Pickala Golfin yritystapahtumien järjestelyistä Ravintola Spoonissa.

Peuramaan ravintolapalveluihin Panu haluaa tuoda uutta energiaa ja palauttaa Peuramaan klubiravintolaan välittömän ja asiakaslähtöisen palveluasenteen. Ravintolaan ja klubin asiakastiloihin tullaan kevään aikana tekemään ehostusta ja uusien kumppanisopimusten myötä ravintolan tuotteiden laatuun ja hinnoitteluun tullaan paneutumaan tarkasti ja omien osakkaiden etuja vaalien.

Keittiömestariksi Peuramaalle palaa Henri Peltoniemi. Myös Henkalla on vuosien kokemus Peuramaalta aiemmilta vuosilta ja edellisten kahden kauden ajan hän vaikutti Hills Golfin keittiömestarina.

Panu ja Henkka palaavat innolla Peuramaalle ja odottavat jo kovasti pääsevänsä nostamaan Peuramaan ravintolan laadun ja uskottavuuden uudelle tasolle.

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt ravintola@peuramaagolf.com