Kilpailutoimikunta


Toimikunnan jäsenet

Riku Soravuo
Juhani Karlsson
Jarkko Karesvuori


Toimikunnan toiminnan kuvaus

Toimikunnan tehtävänä on järjestää erilaista toimintaa Peuramaa Golfin jäsenille. Aktiviteetit painottuvat erilaisten kilpailujen järjestämiseen, mutta toimikunnan vastuulla on myös muiden jäsenille kohdennettujen aktiviteettien organisointi.


Toimikunnan tavoitteet vuodelle 2024

Toimikunnan tavoitteena kaudella 2024 on jatkaa monipuolisen ja aktiivisen kilpailutoiminnan kehittämistä. Tarkoitus on, että toimintaa tuotetaan sekä aktiivisesti kilpaileville pelaajille että harrastepelaajille.


Kilpailutoiminnan tarkoituksena on auttaa aktiivipelaajia saamaan mahdollisimman paljon kilpailukokemusta. Harrastepelaajille pääpaino on yhteisöllisyydessä ja positiivisten kilpailutapahtumien järjestämisessä.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2024

Tulevalla kaudella pelataan mestaruuskisoja, reikäpelikisoja, eri ikäryhmien kilpailuja sekä klubipokaali.

Kauden alkuun ja loppuun järjestetään yhteiskilpailut. Viikkokisan tulevaisuus on vielä epävarma osallistujapulan vuoksi. Kilpailukalenteri tarkentuu kevättalvella.


Muuta huomioitavaa / tiedotettavaa

Toimikunta tekee yhteistyötä eri toimikuntien kanssa kilpailukalenterin kokoamisessa ja eri ikäryhmille järjestettävissä kilpailuissa. Ikäryhmien ja lady-golfin kilpailujen järjestelyvastuu kuuluu kuitenkin ko. toimikunnalle.


Yhteystiedot

Riku Soravuo
050 577 2283
rsoravuo@gmail.com