Miditoimikunta


Toimikunnan jäsenet

Arttu Hirvonen


Toimikunnan toiminnan kuvaus

Peuramaan midit on suunnattu Peuramaan yli 25-vuotiaille, kilpailuhenkisille golfareille. Mid-jäsenet ovat nykyisiä kilpapelaajia, aktiiviuransa lopettaneita pelureita ja muuten kilpagolfista kiinnostuneita Peuramaalaisia tasosta ja tasoituksesta riippumatta. Midien toimintaan otetaan kaudella 2024 mukaan myös tätä nuoremmat Team Forza PGH pelaajat, he eivät kuitenkaan ole mukana rankingissa.


Toimikunta pyrkii tukemaan jäseniään Mid-touria ja Midien SM-kilpailuja varten, yhdessä muiden toimikuntien kanssa. Mideille järjestetään kilpailuja sekä ohjattuja harjoituksia, ja kannustetaan toimikunnan jäseniä treenaamaan itsenäisesti ja kehittymään pelaajana.

Toimikunnan tavoitteet vuodelle 2024

Mid-toimikunnan tavoitteena on rohkaista uusia Mid-ikäisiä pelaajia toimintaan mukaan ja osallistumaan järjestettäviin kilpailuihin ja tapahtumiin. Jatketaan aktiivisesti naisjäsenten rohkaisua kilpagolfin pariin.

Tavoitteena järjestää Midien yhteismatka kauden 2024 aikana

Tavoitteena on aktivoida midien seurayhteistyötä alueen muiden seurojen midien kanssa.


Toimintasuunnitelma vuodelle 2024

Toimikunta järjestää omia kilpailusarjoja sekä muita tapahtumia ja tekee yhteistyötä eri toimikuntien kanssa. Kilpailukalenteri laaditaan keväällä 2024. Järjestetään jäsenille ainakin seuraavat kilpailut:

  • Viikkokilpailusarja - Midi Kurko

  • Mestaruuskisat

  • Reikäpelit

Lisäksi pyritään järjestämään talven aikana TrackMan-kisoja. Mahdollisesti järjestetäänmuita kilpailuja jäsenten toiveiden mukaan ja kannustetaan jäseniä osallistumaan seuran muihin kilpailuihin.

Aktivoidaan seuran mid-ikäisiä jäseniä liittymään toimikunnan jäseniksi.

Tiedottamiseen käytetään tarpeen mukaan seuran nettisivuja ja Facebook-sivuja ja sähköpostia. Jäsenillä on myös aktiivinen

viestiryhmä Whatsapp-viestisovelluksessa.