Ajankohtaista tietoa Peuramaa Golfin toiminnasta

Julkaistu 28.10.2023 klo 19.38

Päivitetty 24.11. noin klo 17.00.

Perjantaina 27.10. 2023 Peuramaa Golfin osakkeista yhteensä 41 % omistavat GoGolf Oyj ja GoGolf Finland Oy ovat ilmoittaneet hakeutuvansa konkurssiin.

Tällä on merkittäviä vaikutuksia Peuramaa Golfin toimintaan ja henkilöstöön. Käytännössä Peuramaa Golfin tulee itse järjestää kentänhoito, asiakaspalvelu ja golfopetus. Ympärivuotisen henkilökunnan rekrytoinnit on pääosin sovittu.

Pidemmällä aikavälillä vaikutukset ovat vähäisemmät. Yhtiön taloudellinen tilanne on vakaa ja siten kausi 2024 toteutuu suunnitellusti.

Keräämme tilanteesen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia tälle sivulle.


TrackMan -simulaattorit ja lyöntipaikat aukeavat keskiviikkona 1.11.

TrackMan -simulaattorit ja lyöntipaikat Peuramaa Golfin klubitalolla aukeavat normaalisti keskiviikkona 1.11.2023. Nämä ovat Peuramaa Golfin operoimia palveluita. Talviharjoittelusta lisätietoa tästä.


Talven junioriryhmät ja Forza -ryhmät toteutuvat suunnitellusti

Peuramaa Golf Ry vastaa Peuramaan junioriryhmien organisoinnista sekä Forza -valmennusryhmästä. Talven ryhmät näiden osalta toteutuvat suunnitellusti.


Aikuisten talvikurssit

Talvikurssit toteutetaan ja niistä vastaa Peuramaalla tutut golfvalmentajat Riku Soravuo ja Antti Vaalas. Aikuisten ryhmiin ja aikatauluihin voi tulla muutoksia. Pro:t Antti Vaalas ja Riku Soravuo ovat ilmoittautuneisiin yhteydessä. Rikuun ja Anttiin saa myös sähköpostitse yhteyttä antti@vaalasgolf.com ja rsoravuo@gmail.com.

Peuramaa Golfin TrackMan -simulaattorit ja lyöntipaikat varustuksineen ovat Peuramaa Golf Oy:n ja osin Ry:n omistuksessa ja GoGolfin konkurssilla ei ole näiden toimintaan vaikutusta.

Alunperin kurssit olivat GoGolfin järjestämiä. GoGolf hakeutui konkurssiin perjantaina 27.11.


ProShop on suljettu

Peuramaa Golfin klubitalolla sijaitseva ProShop on suljettu toistaiseksi. ProShopia Peuramaalla operoinut Golf Sky on myös hakeutunut konkurssiin 27.10. Eli palloja, tiitä ja muita tarvikkeita ei saa ostettua klubitalolta tällä hetkellä.


Kenttien aukiolo

Kentät ovat suljettu kaudelta 2023. Peuramaa Golfin klubitalolla on avoinna TrackMan -simulaattorit ja lyöntipaikat.


Ketkä hoitavat palveluita nyt

Konkurssilla on merkittäviä vaikutuksia Peuramaa Golfin toimintaan ja henkilöstöön. Käytännössä Peuramaa Golfin tulee itse järjestää kentänhoito, asiakaspalvelu ja golfopetus. Yhtiön hallitus on välittömästi ryhtynyt toimiin henkilökunnan rekrytoimiseksi. Ympärivuotisen henkilökunnan rekrytoinnit on pääosin sovittu.


Mikä on Oy:n hallituksen kokoonpano?

Peuramaa Golf Oy:n yhtiökokouksessa 16.11. hallitukseen on valittu Jarkko Karesvuori, Ari Siipivirta, Juha Tuukkanen ja Eero Mäkikallio. Hallituksen puheenjohtajana toimii Jarkko Karesvuori.

Käytetäänkö WiseGolfia ajanvaraukseen jatkossakin?

Kyllä. WiseGolfia käytetään jatkossakin lähtöaikojen ajanvarauksessa.


Alkuperäinen tiedote alla:

Alkuperäistä tiedotetta täydennetty ja otsikoitu uudelleen 28.10.2023. Alla 27.10. julkaistu tiedote nettisivuilla, johon tarkennettua omistusosuus prosenteissa 28.10. ja 29.10.

Peuramaa Golfille omaa henkilökuntaa

TIEDOTE 27.10.2023

Peuramaa Golfin osakkeista yhteensä 41% omistavat GoGolf Oyj ja GoGolf Finland Oy ovat ilmoittaneet, että GoGolf Oyj ja GoGolf Finland Oy hakeutuvat konkurssiin.

Tällä on merkittäviä vaikutuksia Peuramaa Golfin toimintaan ja henkilöstöön. Käytännössä Peuramaa Golfin tulee itse välittömästi järjestää kentänhoito, asiakaspalvelu ja golfopetus, ja tähän yhtiöllä on alustavat suunnitelmat.

Pidemmällä aikavälillä vaikutukset ovat vähäisemmät. Yhtiön taloudellinen tilanne on vakaa ja siten kausi 2024 toteutuu suunnitellusti.


Lisätietoja:
Juha Tuukkanen
Toimitusjohtaja, Peuramaa Golf Oy
Puh. 040 569 1227
juha.tuukkanen@peuramaagolf.com

Jarkko Karesvuori
Hallituksen varapuheenjohtaja, Peuramaa Golf Oy
Puh. 040 516 9212


Tiedotetta muokattu 28.10.2023