Aamupelaaminen ja teesheetin aukiolo


Aamut kylmenevät syksyä kohti mennessä. Nyt on siis hyvä aika muistuttaa pelaajia aamupelaamisesta!

Ihanat aamugolfarit! Ihailemme aamuvireyttänne ja haluamme että pääsette pelaamaan loistavilla pinnoilla läpi syksyn! Taataksemme sen, on aika alkaa kiinnittää huomiota aamupakkasiin. Aamupakkasilla on ehdottoman kiellettyä pelata kentällä

Peliajat tapahtuvat ainoastaan teesheetin aukiollessa. Teesheetin aukioloa on supistettu nyt tunnin verran "kesän" ilta -ja aamuajoista. Eli peliaikoja on vapaana klo 7-20

Aamuisin on pimeää ja vaikka pelata näkee mahdollisesti vielä hetken ennen klo 7 niin kentälle meno on yllämainitun mukaisesti sallittu VAIN tiiaikojen aikana.


Aamupakkaset eivät vielä onneksi ole ajankohtaista poikkeuksellisen lämpimän ennusteen takia, mutta asia muuttuu pahimmillaan muutamassa viikossa.
Pelaajat jotka pelaavat jäätyneellä kentällä, poistetaan kentältä.


Peuramaalla ei voi aloittaa myöskään muulta kuin ykköstiiltä pelaamista - edes pakkasilla. Vaikka ykköstii olisi sula, mutta siellä on "Kenttä jäässä - Pelaaminen kielletty!" -kyltti, sinne ei saa mennä sillä seuraavat väylät ovat vielä jäässä. Maalaisjärjen käyttö on sallittua :) Kentänhoito tulee poistamaan kyltin kyllä heti kun baana on vapaa.

Mikäli ennuste näyttää epävarmalta aamupelaamisen suhteen, alkaa caddiemaster hyvissä ajoin peruuttaa/sulkea aikoja. Aamupakkasten lähestyessä jokainen aamupelaaja ottaa tietoisen riskin, että mitä aikaisempi lähtö - sitä todennäköisempi mahdollisuus, että aika joudutaan perumaan.


Varoituksen sana annettu! Onneksi toistaiseksi syys sää näyttää suosivan meitä poikkeuksellisen korkeilla lämpötiloilla, joten toivottakoon että syyskaudesta tulee erittäin pitkä! :)