Captain's Shoot out 9.6

Henkisen kantin testi Vanhalla Peuralla!

Captain’s Shootout 2023 pelataan perjantaina 09.06.2023. Kenttänä Vanha Peura, lähtöajat 17:00 alkaen. Infotilaisuus klubitalolla klo 16:30.

Tänä vuonna pelataan yleinen sarja ja naisten sarja. Yleiseen sarjaan mukaan mahtuu 24 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pelaajaa ja naisten sarjaan 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pelaajaa. Ilmoittautuminen 07.06 klo 19:00 mennessä.

Shootout pelimuodossa jokaisella pelatulla väylällä pelistä tippuu huonoimman tuloksen tehnyt pelaaja. Mikäli huonointa tulosta jakaa useampi pelaaja ratkaistaan putoaja chippikisassa kyseisellä greenillä. Lopulta pelissä on mukana 2 pelaajaa ketkä ratkaisevat voiton.

Shootout pelimuoto on yllätyksellinen ja vaikka pelataan ilman tasoituksia ovat edellisvuodet osoittaneet, että pienelläkin tasoituksella voi pudota pelistä aikaisin ja vastaavasti korkeammalla tasoituksella jatkaa pidempään. Henkistä kanttia testataan alusta asti ja varsinkin kun jo pudonneet pelaajat jatkavat vielä kilpailevien pelaajien mukana kannustamassa. Mitä pidemmälle kilpailussa etenee sen isomman yleisön edessä pääsee pelaamaan.

Osallistumisoikeus Peuramaa Golf ry:n jäsenillä. Pelioikeutetuilla ei kilpailumaksua, mikäli ei pelioikeutta GF 35€.

Lämpimästi tervetuloa!