Cross Country - Kauden päätöskilpailu 8.10

PGH:n seuran päätöskilpailu - Cross Countryn tapaan!

Peuramaan ensimmäinen CrossCountry -kisa, joka on samalla seuran kauden 2022 päätöskilpailu! Kilpailu on lauantaina 8.10. klo 10:00 kummallakin kentällä.

Milloin?
- Lauantaina 8.10. klo 10:00
- Kisainfo 9:15

Kisassa pelataan Peuramaan kenttiä täysin totutusta poikkeavalla tavalla. Lyöntipaikat ovat osin tiibokseissa tai väylällä, mutta paikoin hyödynnetään myös mattoja, kun avauslyönti pelataan tavallisen kentän ulkopuolelta. Reiät ovat pääasiassa griineillä, mutta mahdollisesti reikä myös muutaman kerran tiiboksissa taikka väylällä. Liikaa emme kuitenkaan tässä kohtaa paljasta, sillä varsinaiset väylät julkaistaan kisa-aamuna.


Pelimuotoina:

- 2 hengen bestball HCP lyöntipeli
- HCP lyöntipeli (M ja N omat sarjat)
- Väylien hcp-numerot väyläjärjestyksessä.


Pääosin käytössä tavalliset golfin säännöt ja Peuramaan paikallissäännöt muutamilla lisäyksillä.
GPS-mittaus, etäisyyskiikarit ja muut etäisyyden mittaamiseen käytetyt laitteet kielletty! Haastetaan teidät arvioimaan lyöntimatkoja ja miettimään pelistrategiaa ihan kunnolla :)

- Out Of Bounds pelataan vesiestesäännöllä (punaiset paalut)
- Metsään, heinään tai muutoin hukkuneen pallon saa korvata oletettuun katoamispaikkaan pudottamalla 2:lla rangaistuksella. Tai käyttämällä dropzonea, mikäli sellainen väylälle on määritetty.

Nimestään huolimatta perus golfvarustuksella tulee toimeen joskin kantobägi on suositeltava mahdollisten vaihtoehtoisten pelireittien eteen sattuessa.

Osallistumisoikeus PGH ry jäsenillä.

Kisamaksu 15€ sis. lounaan

Kilpailun jälkeen jaetaan palkinnot kisasta sekä kauden muille menestyjille, mm. reikäpelien voittajille!


Peuramaalla nähdään!Kommentit