Hae meille töihin - kausityöntekijöiden rekrytointi on alkanut!

Ravintolahenkilökunta

Haemme Peuramaa Golfiin energiaa ja ravintolaan hymy huulilla töitä paiskivia asiakaspalvelijoita. Haussa on keittiömestari, kokkeja, kioskityöntekijöitä sekä asiakaspalvelijoita.

Peuramaa Golfilla on ravintola klubitalolla sekä Piccadilly väyläkioski keskellä golfkenttää. Klubitalon ravintolassa tarjotaan golfkauden aikana lounasta, lista -annoksia, kahvilatuotteita sekä laaja valikoima virvokkeita.


Keittiömestari

Keittiömestarina valmistat päivittäistä lounasta, lista -annoksia sekä vastaat ruokatarjonnasta golftapahtumiin. Suunnittelet yhdessä ravintolatoimenjohtajan kanssa ruokalistat sekä tapahtumatarjoilut. Tehtäviisi kuuluu mm. raaka-ainetilaukset, ruuan katteesta huolehtiminen ja omavalvonta. Omaat aiempaa kokemusta keittiön esimiestyöstä vähintään kahden vuoden ajalta.

Työsuhde on määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva, sopimuksen mukaan. Työ alkaa maaliskuun aikana. Työhakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään

29.2.2024 mennessä panu.palomaki@peuramaagolf.com

Lisätietotoja tehtävästä voi kysyä samasta sähköpostista.

Haastattelemme ja palkkaamme tehtävään mahdollisesti jo ennen hakuajan loppua.


Kokkeja

Kokkina valmistat päivittäisiä lounaita, lista -annoksia sekä tapahtumatarjoiluja golf-kilpailuihin. Toivomme aiempaa kokemusta keittiötyöstä, mutta myös alan opiskelijana olet tervetullut meille oppimaan. Tässä työssä arvostamme hyvää asennetta työhön ja oppimisen halua. Edellytämme hakijoilta hygieniapassia. Klubitalo on golfkauden aikana avoinna päivittäin, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työsuhde on määräaikainen golf-sesongin aikana sopimuksen mukaan

Työhakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään 29.2.2024 mennessä panu.palomaki@peuramaagolf.com
Lisätietoja tehtävästä voi kysyä samasta sähköpostista.


Asiakaspalvelijoita klubitalolle ja väyläkioskille

Olet se positiivinen asiakaspalvelija, joka iloisesti tervehtii asiakkaitamme heidän saapuessaan klubitalolle tai väyläkioskille. Positiivisella olemuksella ja asenteella tarjoat pelaajillemme parhaimman asiakaspalvelukokemuksen. Palvelet kassalla heidän ostaessaan lounaan, pientä purtavaa tai virvokkeita. Huolehdit, että ravintolasali- ja terassi pysyvät siistinä sekä hyllyt täynnä syötävää ja juotavaa.


Asiakaspalvelijana työskentelet joko klubitalon ravintolassa ja/tai väylien varrella olevalla Piccadilly väyläkioskilla, josta pelaajat pysähtyvät syömään pientä purtavaa ja nauttimaan virvokkeita ennen seuraavalle väylälle siirtymistä. Ilmoita hakemuksessasi haetko klubitalolle vai väyläkioskille.


Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä on etu, mutta ei välttämätön. Edellytämme tehtävissä 18 -vuoden ikää. Anniskelu- ja hygieniapassi vaaditaan, mutta ne voi suorittaa Peuramaa Golfissa tai oppilaitoksessa ennen töiden aloittamista. Sujuva suomen kielen taito vaaditaan, englannin ja ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.


Työ on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan huhti – toukokuussa ja jatkuu syys -lokakuulle. Myös lyhyemmät työsuhteet otetaan huomioon.


Työhakemus lähetetään 29.2.2024 mennessä panu.palomaki@peuramaagolf.com Lisätietoja tehtävästä voi kysyä samasta sähköpostista.


Caddiemasterit ja startteri&valvojat

Caddiemaster

Olet se positiivinen superasiakaspalvelija, jonka pelaaja kohtaa saapuessaan kentälle! Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta asiakaspalvelua ja siinä sinä tulet esiin. Työssäsi golfklubilla vastaat omalta osaltasi ajanvarauksesta, pelituotteiden myynnistä ja klubin päivittäisistä askareista, kilpailuista sekä olet osa kesän onnistuneimpia golftapahtumia. Työhösi kuuluu myös palvella asiakkaita tarpeen mukaan ravintolan tuotteiden myynnissä ja tämän takia tehtävä edellyttää 18-vuoden ikää. Kielitaidosta ja asiakaspalvelukokemuksesta on hyötyä tehtävässä, mutta koulutamme työssä tarvittavan osaamisen. Golftaustasta on myös hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.


Startteri&valvoja

Startterina kohtaat pelaajat ennen lähtöaikaa ja opastat heitä sujuvaan pelaamiseen ja hyvään pelikierrokseen. Huolehdit myös paikan päällä golfautojen varauksista. Pelaamisen ruuhka-aikoina toimit kentillä valvojana opastaen pelaajia kierroksen sujuvaan pelaamiseen ammattitaitoisesti. Toimit osana caddiemaster -tiimiä ja hoidat myös caddiemasterin tehtäviä tarpeen mukaan. Sinulla on jo kokemusta sekä tietämystä golfista, omaat hyvän pelisilmän sekä sosiaaliset taidot. Positiivinen olemus sekä asenne on edellytys tehtävän hoidossa.


Molemmissa tehtävissä pääset osaksi ammattimaista ja kannustavaa tiimiä. Haluamme luoda työntekijöille mahtavan yhteisön, jossa kaikilla on hauskaa tulla töihin. Kannustamme ja opastamme työntekijöitämme kaikissa työvaiheissa ja panostamme perehdytykseen jatkuvasti. Asiakaspalvelu on jatkuva opinpolku, jossa aina tulee uusia tilanteita! Työyhteisömme on tiivis ja pelaamme parhaiten tiiminä tukien toinen toistamme.


Klubimme palvelee kesällä aamusta iltaan. Työtä tehdään pääsääntöisesti kello 07.00 ja 18.00 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä. Työtä on tarjolla huhtikuun ja lokakuun välillä, sekä mahdollisesti myös talvena klubin talviharjoittelu kauden aikana.


Peuramaalla tunnet tekemisen meiningin ja pääset kohtaamaan upeita ihmisiä. Kokosimme alas listan mielestämme työn parhaista puolista.

- Työskentely golf-kentällä upeassa miljöössä
- Kannustava työilmapiiri
- Vaihtuvat sekä monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus kehittyä
- Mahtavat asiakkaamme
- Golf!

Mikäli olet aktiivinen ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu persoona, sovit varmasti joukkoomme! Peuramaa Golf sijaitsee Kirkkonummella Länsiväylän varrella. Lähin juna- ja bussipysäkki sijaitsee muutaman kilometrin päässä, joten suosittelemme kulkemiseen omaa autoa. Edellytämme hakijoilta 18-vuoden ikää. Hakijoilta vaaditaan myös anniskelu- ja hygieniapassi, jotka on mahdollista suorittaa ennen työn alkamista Peuramaa Golfissa tai muussa sovitussa paikassa.


Kiinnostuitko tehtävistä? Lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen joel.punakivi@peuramaagolf.com


Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa olla nopea!

Julkaistu 5.1.2024

Kaksi siivoojaa Peuramaa Golfiin

Kirkkonummella Länsiväylän varrella sijaitseva golfkeskus Peuramaa Golf hakee kahta osa-aikaista siivoojaa, joista toinen on siivouksesta vastaava henkilö. Golfkauden aikana siistiminen, huhti-lokakuussa, on päivittäistä ja marras-maaliskuussa 1-2 kertaa viikossa. Siivoukset tehdään päivisin noin klo 7-17 välillä tai sopimuksen mukaan. Toivomme henkilöiltä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä sitoutuneisuutta tehtävään. Siivoojat kuuluvat Peuramaa Golfin henkilökuntaan ovat osa viihtyisää työympäristöä- ja yhteisöä.

Peuramaa Golfilla on klubitalo, huoltorakennus, väyläkioski sekä asiakkaiden wc -tiloja kenttien väylien yhteydessä, jotka kuuluvat siivouksen piiriin.

Julkiset kulkuyhteydet, juna ja bussi, kulkevat muutaman kilometrin päässä Peuramaa Golfista. Suosittelemme omaa autoa työmatkojen kulkemiseen.


Siivouksesta vastaava henkilö, 1 henkilö

Siistimisen lisäksi vastaava henkilö vastaa siivouksen kokonaisuuden hallinnasta sekä aikataulutuksesta, huolehtii siivoukseen liittyvistä hankinnoista kuten puhdistusaineista- ja tarvikkeista ja puhtaanapidon varaston hallinnasta. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi tehtävän hoitamisessa. Työ alkaa maaliskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Työaika maalis - lokakuussa arviolta 30h/vko, marras-helmikuussa arviolta 8-12h/vko.


Siivooja, 1 henkilö

Osa-aikainen siivooja huolehtii kiinteistöjen ja kenttien wc -tilojen siivouksesta siivousaikataulun mukaan. Työtä on keskimäärin 8-16h/vko huhtikuun puolesta välistä - syyskuun loppuun, tarpeen mukaan myös talven aikana loka-maaliskuussa. Aiempi kokemus siivoojan tehtävästä ei ole välttämätön. Arvostamme hyvää ja positiivista asennetta työtä kohtaan ja kiinnostusta siivoamiseen.

Molemmissa tehtävissä edellytämme sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävistä ja työhakemukset palkkatoivomuksineen lähetetään sähköpostitse 31.1.2024 mennessä toimistopäällikkö Kristiina Palomäki kristiina.palomaki@peuramaagolf.com. Lisätietoja tehtävistä voi myös kysyä puhelimitse ma-pe klo 10-15 välillä puh. 044 5291 320.