Kenttäetiketti pelaajille

Kuinka voit vaikuttaa pelaajana kentän kuntoon ja fiilikseen!


Greenit

- Alastulojäljet pitää korjata. Greenihaarukka on ehdoton vakiovaruste pelaajille. Klubitalon caddiemasterin tiskillä on jaossa ilmaiseksi greenihaarukkoja jotka ajavat asiansa.

- Palloja ei saa nostaa kupista vetämällä lippua ylös, koska reiän reunat rikkoutuvat

- Kärryt ja bägit eivät tietenkään kuulu greeneille. Jätetään ne hyvän etäisyyden päähän, kohti tulevan tiiboksin kulkusuuntaa.


Bunkkerit

- Bunkkerit on haravoitava siellä käymisen jälkeen ja harava jätettävä reunan myötäisesti bunkkerin sisään, siten että se ei häiritse kentänhoitoa tai seuraavan pelaajan peliä. Ks. alla kuva


Väylät


- Divottien jälket on korjattava aina. Pitäkää huoli, että irronnut ruoho tampataan hyvin takaisin maaperään, jotta se lähtisi uudelleen kasvamaan. Väylät eivät pysy kunnossa, ellei jokainen huolehdi omista pelijäljistään.

- Kulkuopasteita, narulla suljettuja alueita ja muita kentänhoidon opasteita ON noudatettava.


Tiiboksit


- Kärryt ja golfautot eivät kuulu tiiboksiin.

- Kaikki rikki menneet tiit kuuluvat tiikuppiin.

- Roskat roskikseen, pullot pulloroskikseen. Meillä on syvät roskikset jotka "täyttyvät" nopeasti sen takia, että pulloja ja roskia ei työnnetä kunnolla roskikseen, eli pienellä työnnöllä saadaan mahtumaan roskiksiin enemmän tavaraa.


Range

- Rangella palloja saa lyödä AINOASTAAN matolta. Henkilökunnalla on oikeus poistaa pelaaja rangelta, joka ei ohjeita noudata.

- Rangen lyönnit suunnataan pois Pikku Peuralta päin, jos kuitenkin vahinko sattuu niin FORE-huuto kuuluu etikettiin myös rangella.


Pikku Peura

- Lyönti AINOASTAAN matolta.

- Normaali golfetiketti toteutuu myös meidän Par 3 kentällä. Alastulojäljet korjataan, bunkkerit haravoidaan jne.

- Golfpalloina toimii ainoastaan oikeat pallot, rangepallot kuuluvat rangelle


Muuta muistutettavaa:

- Kentänhoidolla on etuajo-oikeus klo 6-8 aikaan aamuisin

- Henkilökunnalla on oikeus antaa pelaajalle varoitus ja poistaa kentältä, mikäli golfetikettiä ei noudateta.


Paljon - joillekin toki itsestäänselvää - tietoa, joka on kuitenkin kullan arvoista! Pidetään kentästämme YHDESSÄ hyvää huolta!


Unohtamatta hyvää ja kunnioittavaä käytös pelikavereita -että henkilökuntaa kohtaan. Golffarit tunnetaan kauniista käytöstavoistaan ja etiketistään. Ollaan maineemme mukaisia! Peuramaalla on aina ollut hieno moikkaamis-kulttuuri, kiitos teille siitä. Moikataan kun tavataan ;)