Hae caddiemasteriksi Peuramaalle kaudelle 2023!

Haemme Peuramaalle iloisia ja asiantuntevia kausityöntekijöitä asiakaspalveluun.

Mitä tehtäviin kuuluu?

– Olet se positiivinen superasiakaspalvelija, jonka pelaaja kohtaa saapuessaan kentälle! Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta asiakaspalvelua ja siinä sinä tulet esiin! Työssäsi golfklubilla vastaat omalta osaltasi eri ajanvarauksista, pelituotteiden myynnistä ja klubin päivittäisistä askareista, kilpailuista sekä olet osa kesän onnistuneimpia golftapahtumia.

– Olet osa ammattimaista ja kannustavaa tiimiä

Haluamme luoda työntekijöille mahtavan yhteisön, jossa kaikilla on hauskaa tulla töihin. Kannustamme ja opastamme työntekijöitämme kaikissa työvaiheissa ja panostamme perehdytykseen jatkuvasti. Asiakaspalvelu on jatkuva opinpolku, jossa aina tulee uusia tilanteita! Työyhteisömme on tiivis ja pelaamme parhaiten tiiminä tukien toinen toistamme.

Klubit palvelevat kesällä aamusta iltapäivään. Työtä tehdään pääsääntöisesti kello 07.00 ja 18.00 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä. Haemme kaikkiin kohteisiimme useaa työntekijää sekä osa-aikaisiin, että kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työtä on tarjolla huhtikuun ja lokakuun välillä.

Peuramaalla on tunnet tekemisen meiningin ja pääset kohtaamaan upeita ihmisiä. Kokosimme alas listan mielestämme työn parhaista puolista.


- Työskentely golf-kentällä upeassa miljöössä
- Mahdollinen työskentely usealla GoGolf-kentällä halutessasi
- Työilmapiiri
- Vaihtuvat sekä monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus kehittyä
- Itse GOLF tottakai!

Mikäli olet aktiivinen ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu tyyppi, sovit varmasti joukkoomme! Kielitaidosta ja asiakaspalvelukokemuksesta on hyötyä tehtävässä, mutta koulutamme työssä tarvittavan osaamisen. Golftaustasta on myös hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Otathan huomioon että Peuramaa sijaitsee lähellä Helsinkiä - mutta silti Kirkkonummella ja näin tarvitset kyydin töihin :) Työ vaatii myös täysi-ikäisyyttä joten valitettavasti emme voi palkata alaikäisiä meille klubitalolle.

Kiinnostuitko tehtävistä? Lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen jannika.kaikkonen@gogolf.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa olla nopea! Hae tehtävää kuitenkin viimeistään 10.2.2023.
​​​​​​​​​​​​​​

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jannika Kaikkonen / palvelupäällikkö Peuramaa Golf / jannika.kaikkonen@gogolf.fi / 0442963384