NexGolf ja ChronoGolf vaihtuvat WiseGolf -järjestelmään 1.1.2022

Peuramaa Golfissa käytössä oleva toiminnanohjausjärjestelmä NexGolf ja ajanvarauksessa kaudella 2021 käytetty Chronogolf -järjestelmä vaihtuvat 1.1.2022. Vuoden alusta alkaen Peuramaa Golfissa otetaan käyttöön WiseNetwork Oy:n toimittama WiseGolf -toiminnanohjausjärjestelmä. WiseNetwork Oy on suomalainen vuonna 2013 perustettu it-kehitysyhtiö, jonka päätoimipiste sijaitsee Porissa. WiseGolf otetaan käyttöön vuoden alussa kaikilla GoGolfin operoimilla kentillä.

WiseGolf järjestelmästä löytyy kaikki golfkenttien toiminnassa tarvittavat digitaaliset työkalut. Jäsentietojen käsittely, -jäsenhakemukset, jäsenviestintä, lähtöaikojen ajanvaraus ja laskutus hoidetaan vuoden alusta alkaen WiseGolf -järjestelmän kautta. Järjestelmällä on eBirdie yhteys, joten tasoitustiedot pysyvät ja siirtyvät automaattisesti järjestelmämuutoksesta huolimatta. Osakerekisteri siirtyy myös WiseGolf -järjestelmään. WiseGolfiin voit tutustua WiseGolfin verkkosivuilla.


Tiedonsiirto uuteen järjestelmään on käynnissä. Tietojen siirtämisessä noudatetaan GDPR-ohjeistusta. WiseGolfin tietosuojaseloste löytyy WiseNetworkin verkkosivuilta.

NexGolf -järjestelmä Peuramaan osalta on käytössä 31.12.2021 saakka. Tasoitus- ja henkilötiedot siirtyvät NexGolfista WiseGolfiin automaattisesti. Mikäli haluat ottaa itsellesi NexGolfista talteen esimerkiksi kilpailu- tai muita sinulle tärkeitä tietoja niin se on mahdollista vuoden 2021 loppuun saakka. Voit tehdä sen omilla NexGolf -tunnuksillasi.

Ohjeet uuteen järjestelmään kirjautumisesta ja tunnuksista lähetetään vuoden 2022 alussa. Ohjeet lähtöaikojen varaamiseen lähetetään myös hyvissä ajoin ennen pelikauden 2022 alkua.

Peuramaa Golfin henkilökunta kiittää kaudesta 2021 ja toivottaa hyvää joulua sekä uutta vuotta 2022!