Pakkasaamut

Kesäkausi alkaa syyskuun mukana taittumaan syyspeleihin, mutta onneksi kautta on vielä runsaasti jäjellä! Syksyn tulo tarkoittaa upean ruskan lisäksi myös kylmiä aamuja joihin on aamupelaajien syytä varautua.

Kaikkien aamuinnokkaiden pelaajien on valmistauduttava ajanvarauksen peruutukseen, mikäli pelaa ennen klo 11.00. Mitä pidemmälle syksyä mennään, lämpötilan nousu hidastuu ja caddiemaster joutuu perumaan peliaikoja lyhyelläkin varoitusajalla, jopa saman aamun aikana. Yritämme parhaamme mukaan ennakoida pakkasaamuja, mutta lämpötilojen epäsäännöllisyyden takia joudumme usein reagoimaan niihin vasta, kun kentänhoito pääsee paikan päälle tarkistamaan tilanteen.

Jos varaat peliaikasi aikaiselle aamulla ja yöennusteet käyvät lähellä 0-astetta, otat riskin tiiajan perumisesta! Löydät kaikista ajankohtaisimman infon meidän ajanvarauskalenterista täältä.

Jäätyneellä kentällä EI saa missään nimessä pelata. Mikäli joudumme perumaan aikanne vielä saman aamun aikana, niin pyrimme lähettämään sähköpostia tai tekstiviestin ja mahdollisuuksien mukaan soittamaan. Pakkastilanteet elävät aina ja pyrimme parhaamme mukaan caddiemasterin toimesta reagoimaan tilanteisiin.

Aamuaikoja saa siis varata omalla riskillä, mutta varautukaa niiden peruutukseen kylmien aamujen lisääntyessä. Toivotaan mahdollisimman lämmintä ja pitkää syyskautta!


Peuriksella nähdään :)