Pikku Peura aukeaa 7.4 klo 11

Golfkausi 2023 starttaa perjantaina 7.4.! Pikku Peura avataan Peuramaa Golfin osakkaille, jäsenille sekä Peuramaan pelioikeudella pelaaville perjantaina klo 11.00.

Käytössä on palloränni. Ennen pelaamaan lähtöä tulee ilmoittautua caddiemasterille klubitalolla. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna ja osakkailla myös hoitovastike. Maksut tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Peuramaan jäsenten jäsenlasku sekä vastikemaksu löytyvät kirjautumalla WiseGolf -järjestelmään omilla tunnuksilla. WiseGolfiin pääset Peuramaan Golfin etusivulta.

Green fee Pikku Peuralla on 20EUR aikuisille ja 10EUR junioreille. Green feen voi maksaa mobile paylla tai caddiemasterille klubitalolla. Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit ja liikuntaetuudet. Käteinen ei käy maksuvälineenä. Pelioikeudella pelaaville Pikku Peura kuuluu pelioikeuteen.

Yöpakkasten jälkeen Pikku Peuralle ei saa mennä, jos kenttä on kohmeessa. Aukioloaikoja päivitetään peuramaagolf.fi etusivulle päiväkohtaisesti.

Range on myös avattu uudelleen takatalven jälkeen. Rangelle pääsee keskiviikosta 5.4. klo 11.00 alkaen. Rangella maksutapana pankkikortti, Nayax ja Solo maksukortti. Aiemmin ostetut poletit toimivat myös. Klubitalolta voi ostaa rangekortteja ja poletteja aukioloaikoina.

Tervetuloa pelaamaan!

Peuramaa Golf