Pelioikeusilmoitus kaudelle 2023

Kevät ja kauden avaus lähestyy kovaa vauhtia. Varmistaaksemme sujuvan kauden aloituksen, pyydämme osakkeenomistajia tekemään pelioikeusilmoituksen hyvissä ajoin ennen kauden alkua.


Pelioikeusilmoituksen voi tehdä kahdella tapaa:

  • Sähköpostitse osoitteeseen office@peuramaagolf.com
  • Kotisivuille kirjauduttua omilla WiseGolf -tunnuksilla. Alla ohjeet, joita seuraamalla pelioikeusilmoituksen tekeminen onnistuu helposti itse kirjauduttuasi sisään.


1. Kirjautuminen kotisivuille
Kirjaudu sisään kotisivuillemme sivun oikeasta yläkulmasta WiseGolf -tunnuksillasi

  1. Jos olet osakas ja jäsen, on käyttäjätunnuksesi seuratunnus ja jäsennumero yhteen kirjoitettuna, esim. PGH1234. Oletussalasana jäsenille on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi. Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.: Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 --> MaMe01 tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15
  2. Jos olet pelkästään osakas, käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi, minkä olet meille ilmoittanut ja salasanasi on se, jonka olet rekisteröinnin yhteydessä luonut


2. Oma tili

Kun olet kirjautunut sisään, ilmestyy sivun oikeaan yläkulmaan nimesi. Vie kursori nimesi päälle ja klikkaa kohtaa oma tili. Omalta tililtäsi pääset tarkistamaan ja muokkaamaan yhteystietojasi, vaihtamaan salasanan ja tekemään pelioikeusilmoituksen.


3. Oma tili / osakkeet

Pelioikeusilmoitus tehdään klikkaamalla kohdasta osakkeet, valitse osake klikkaamalla osakkeen numeroa ja valitse alavalikosta miten haluat osaketta käyttää. Lopuksi paina Tallenna.

Huom. mikäli haluat nimetä osakkeesi pelioikeuden toiselle henkilölle, tulee sinun tietää tämän henkilön kotiseura ja jäsennumero. Edellämainittujen tietojen syöttämisen jälkeen paina Tallenna.


Jos sinulla ilmenee ongelmia kirjautumisen suhteen, otathan yhteyttä office@peuramaagolf.com

Alla esimerkki pelioikeuden kirjaamisesta!

1. Kirjaudu omiin tietoihisi kotisivujemme oikeasta yläkulmasta ja sen vie hiiri oman nimesi päälle samassa kyseisessä yläkulmassa ja klikkaa " Omat tiedot" josta avatuu alla näkyvä näyttö.

Klikkaa kohdasta "Osakkeet"

Voit valita vaihtoehdoista nimeätkö pelioikeutesi itsellesi vai jollekin toiselle!

Jos valitsit "Nimeän pelioikeuden toiselle henkilölle" löydät haluamasi pelaajan hänen oman seuran ja jäsennumeron perusteella.