Porkkala avataan lauantaina 6.4. klo 12.00

Ajanvaraus Porkkalaan avataan WiseGolfissa keskiviikkona 3.4. klo 12.00

WiseGolf on päivittänyt ajanvaraus -sovelluksesta uuden version. Päivityksen voi tehdä App Storen tai Google Play:n kautta, mikäli uusi versio ei ole päivittynyt automaattisesti. Voit myös kirjautua WiseGolfiin peuramaagolf.fi -sivun kautta "kirjaudu sisään".

Sunnuntaista 7.4. alkaen lähtöaikoja voi varata aikavälillä 10.00-18.00. Yöpakkasia esiintyy vielä ja kentän ollessa jäässä tai kuurassa, pelaaminen on ehdottomasti kielletty kentän hyvän kunnon varmistamiseksi. Peuramaan verkkosivuille päivitetään tieto päivittäin ja pelaajille ilmoitetaan tekstiviestillä tai puhelimitse mikäli lähtöaika joudutaan sääolosuhteiden vuoksi peruuttamaan.

Kaikkien pelaajien tulee ilmoittautua caddiemasterille ennen lähtöaikaa. Ilmoittautumisen yhteydessä tarkistetaan, että jäsenmaksu on maksettu, osakkaiden osalta hoitovastike ja pelioikeudella pelaavilta pelioikeusmaksu, mikäli on ostanut sen Peuramaa Golfin toimiston kautta. Myöhemmin keväällä otamme käyttöön ajanvarauksen vahvistamisen WiseGolf -sovelluksessa.

Peuramaalla on viime viikolla avattu myös Pikku Peura ja range jo aiemmin maaliskuussa. Vanhan Peuran avaamisen ajankohtaa ei ole vielä päätetty.

Autot eivät ole vielä käytössä toistaiseksi.


Varausoikeudet 2024

Osakkaat
Ajanvaraus kymmenen (10) päivää etukäteen. Yksittäisellä henkilöllä enintään kahdeksan (8) samaan aikaan voimassa olevaa varausta Peuramaan kentälle.

PGH jäsenet
Ajanvaraus kahdeksan (8) päivää etukäteen. Yksittäisellä henkilöllä enintään neljä (4) samaan aikaan voimassa olevaa varausta Peuramaan kentälle.

Vuokrapelioikeudella pelaavat, ei PGH jäsen

Ajanvaraus seitsemän (7) päivää etukäteen. Yksittäisellä henkilöllä enintään neljä (4) samaan aikaan voimassa olevaa varausta Peuramaan kentälle.

Vieraspelaajat
Ajanvaraus neljä (4) päivää etukäteen. Green fee -maksu kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Peliajan peruuttaminen
Peliaika tulee peruuttaa viimeistään neljä tuntia ennen peliaikaa. Peruutusaika koskettaa myös yksittäisiä pelaajia. Peruuttamatta jääneestä peliajasta peritään green feen suuruinen maksu sekä 10 € suuruinen toimistomaksu. Mikäli yksittäisen pelaajan tiedot puuttuvat, maksu kohdistetaan varauksen tehneelle pelaajalle.

Pelioikeus kaudelle
Toimiston kautta voi vuokrata osakkaiden pelioikeuksia hintaan 810 EUR. Pelioikeuden voi ostaa Peuramaa Golfin verkkokaupasta klikkaamalla tästä.

Pelioikeuden voi maksaa kokonaan tai osittain liikuntaetuudella. Mikäli haluat maksaa liikuntaetuudella, ota yhteys caddiemasteriin. Verkkokaupan kautta voi maksaa pelioikeuden myös osamaksulla OP Tililuoton tai Walleyn kautta. Maksutavat löytyvät tästä.


Klubitalon aukioloaika ja caddiemaster

Klubitalo on avoinna ma-pe klo 9-19 ja la-su klo 9.30-19.00.

Aukioloaikoja päivitetään kauden edetessä. Peuramaagolf.fi etusivulla on aina ajantasainen aukioloaika.

Caddiemasterin tavoittaa puhelimitse klubitalon aukioloaikoina puh. 0200 22 122 (0,78€/min+pvm) tai caddiemaster@peuramaagolf.com. Lähtöaikojen ajanvaraukset ensisijaisesti WiseGolfin kautta. Kauden alkaessa puhelin ja sähköposti voivat ruuhkautua ja vastauksissa olla viivettä.

Ravintola
Ravintola aukeaa lauantaina 6.4. Viikonloppuisin on tarjolla buffet -lounas klo 11.00-15.00 sekä a la carte -annoksia klo 11.00 - 18.00. Arkisin on tarjolla keittolounas klo 11.00 - 15.00 selä a la carte annoksia klo 11.00 - 18.00.

Kahvilatuotteita on tarjolla klubitalon aukioaikana.

Ravintolan aukioloaikoja ja tarjontaa päivitetään kauden edetessä. Ajantasaiset aukioloajat päivitetään peuramaagolf.fi etusivulle.

Taukokioski Piccadilly ei ole vielä avoinna.


Käyttäjätunnus WiseGolfiin

Peuramaa Golfin jäsenille käyttäjätunnus on PGH ja jäsennumero. Vieraspelaajilla rekisteröityessä käytetty sähköpostiosoite. Mikäli salasana on unohtunut, voit tilata sen sähköpostiin sovelluksen kirjautumiskohdasta "Salasana unohtunut".