Porkkala avataan torstaina 13.4. - ajanvaraus aukeaa tänään 11.4. klo 16.00


Porkkala -kenttä avataan pelioikeudella ja pelilipuilla pelaaville torstaina 13.4. klo 10.00. Ajanvaraus Porkkalaan avataan WiseGolfissa tänään tiistaina 11.4. klo 16.00. Lähtöaikoja on varattavissa klo 10.00-18.50 välisenä aikana. Porkkala avautuu kaikille pelaajille lauantaina 15.4.


Kaikkien pelaajien tulee ilmoittautua caddiemasterille ennen lähtöaikaa. Ilmoittautumisen yhteydessä tarkistetaan, että jäsenmaksu on maksettu ja osakkaiden osalta myös hoitovastike. Torstai ja perjantai on tarkoitettu vain pelioikeudella ja pelilipuilla pelaaville ja pelioikeus ja peliliput tarkistetaan myös ilmoittautumisen yhteydessä. Tulethan hyvissä ajoin paikalle.

Vanhan Peuran avaamisen ajankohtaa ei ole vielä päätetty. Talvehtiminen on sujunut hyvin ja kentänhoito tekee töitä kentän avaamiseksi. Tiedotamme tarkemmin Vanhan Peuran tilanteesta viikon kuluessa.

Peuramaalla on viime viikolla avattu myös range sekä Pikku Peura.

Pelioikeudet on aktivoitu automaattisesti WiseGolfiin. Voit tarkistaa pelioikeuden WiseGolfin sovelluksesta. Kirjaudu omilla tunnuksillasi ja valitse "Omat tiedot". Klikkaa "Aktivoi pelioikeus koodilla". Mitään koodia ei tarvitse syöttää, mutta sitä klikkaamalla tulee näkyviin rivi "Aktivoidut pelioikeudet". Sen alapuolella näkyy, mikä pelioikeus sinulle on aktivoitu.

Yöpakkasia esiintyy vielä. Kentän ollessa jäässä tai kuurassa, pelaaminen on ehdottomasti kielletty kentän hyvän kunnon varmistamiseksi. Peuramaan verkkosivuille päivitetään tieto päivittäin. Aamulla lähtöajan varanneille ilmoitetaan tekstiviestillä mikäli lähtöaika aamulta joudutaan perumaan.

Autot eivät ole vielä käytössä toistaiseksi.


Varausehdot kaudella 2023

Pelioikeudella pelaavat ja osakkaat:

- 8 vrk etukäteen
- 4 varausta samaan aikaan

Vieraspelaajat

- 5 vrk etukäteen

Lähtöajat tulee peruuttaa 4 tuntia ennen lähtöaikaa. Peruuttamattomasta lähtöajasta veloitetaan no show -maksu 50EUR/pelaaja.

Pelioikeudet ovat henkilökohtaisia.

Klubitalon aukioloaika ja caddiemaster

Ti-ke 11.-12.4. klo 11-18
Torstaista 13.4. alkaen arkisin klo 9-18
Viikonloppuisin klo 8-17

Aukioloaikoja päivitetään kauden edetessä. Peuramaagolf.fi etusivulla aina ajantasainen aukioloaika.

Saunat ja pukuhuoneet ovat pelaajien käytössä torstaista 13.4. alkaen.

Caddiemasterin tavoittaa puhelimitse klubitalon aukioloaikoina puh. 0200 22 122 (0,78€/min+pvm) tai caddiemaster@peuramaagolf.com. Lähtöaikojen ajanvaraukset ensisijaisesti WiseGolfin kautta. Kauden alkaessa puhelin ja sähköposti voivat ruuhkautua ja vastauksissa olla viivettä.

Ravintola

Ravintolasta on saatavilla kahvilatuotteita. Ravintolan aukioloaikoja ja tarjontaa päivitetään kauden edetessä. Ajantasaiset aukioloajat päivitetään peuramaagolf.fi etusivulle.

Taukokioski Piccadilly palvelee jo tulevana viikonloppuna 15.-16.4.


Ohjeet ajanvaraukseen

Mikäli olet uusi WiseGolfin käyttäjä, rekisteröidy ennen WiseGolfin käyttöä. Pääset rekisteröitymään WiseGolfiin tästä. Aiemmin WiseGolfia käyttäneet kirjautuvat samoilla tunnuksilla kuin edellisellä kaudella.

WiseGolf applikaatio on ladattavissa App Storessa ja Google Playssa. Selaimen kautta pääset WiseGolfiin myös Peuramaan verkkosivujen kautta.

Kirjautuminen ajanvaraukseen

- Pääset ajanvaraussivuille WiseGolf applikaation kautta tai esimerkiksi kentän omilta sivuilta.

- Valitse kotikentäksi se, missä olet seuran jäsen.

Käyttäjätunnuksesi on seuratunnus ja jäsennumerosi tai sähköpostiosoitteesi mikäli seurasi ei käytä WiseGolf -järjestelmää. Salasanasi on sama kuin rekisteröityessäsi.

Ajan varaaminen

- Valitse kenttä, jolle haluat varata ajan ja paina "Varaa".
- Valitse sivun yläpalkista tai oikean yläkulman kalenterinäkymästä haluamasi päivä.
- Valitse haluamasi vapaa kellonaika ja paina vihreää plus-painiketta.
- Oma nimesi tulee ajanvaraukseseen automaattisesti, kun olet kirjautuneena sisään.
- Mikäli haluat lisätä pelikavereita lähtöön, paina vihreää plus-painiketta. Hae pelikaveri - nimen, jäsennumeron tai seuran avulla ja paina hänen nimen kohdalta vihreää plus-painiketta lisätäksesi hänet lähtöön.
- Kun kaikki lähdön pelaajat on lisätty, paina "Tallenna pelaajat" ja ''Tee varaus''.
- Omat varaukset löytyvät kalenterinäkymän vasemmasta yläreunasta kohdasta ''Omat varaukset''. Voit peruuttaa tiiajan painamalla "Peruuta".

ERITTÄIN HYVÄÄ KAUDEN ALOITUSTA!