Porkkala avautuu torstaina 28.4. -ajanvaraus keskiviikkona klo 14.00

Golfkauden 2022 käynnistyminen Peuramaa Golfissa etenee. Range ja Pikku Peura ovat jo avoinna ja seuraavaksi avautuu Porkkala. Avaamme Porkkalan torstaina 28.4. klo 12.00. Lähtöaikojen ajanvaraus aukeaa keskiviikkona 27.4. klo 14.00. Lähtöajan voit varata WiseGolfin kautta tai soittamalla asiakaspalveluun puh. 0600 197 87 (puhelun hinta 0,75€/min+pvm). Huomioithan, että numero on muuttunut.

Porkkalassa pelataan perjantaina 29.4. ja lauantaina 30.4. Finnish Tourin karsinta -kilpailu, jolloin kenttä on varattu vain kilpailijoille. Lähtöaikoja pääsee varaamaan jälleen sunnuntaille 1.5. ja siitä eteenpäin. Vanhan Peuran avautumisen ajankohta tarkentuu myöhemmin ja tiedotamme siitä erikseen.

Kaudelle 2022 on tullut muutoksia varaus- ja peruutuskäytäntöihin. Löydät kauden 2022 varauskäytäntöihin liittyvät tiedot tästä tiedotteesta sekä ohjeet WiseGolfiin kirjautumiseen ja ajanvaraukseen. Ajantasaiset tiedot löytyvät myös uudistetuilta verkkosivuiltamme peuramaagolf.fi.


Kirjautuminen WiseGolf -järjestelmään

Peuramaan Golfin jäsenet
Peuramaa Golfin jäsenet pääsevät kirjautumaan WiseGolfiin peuramaagolf.fi -sivujen kautta. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta “Kirjaudu sisään”. Käyttäjätunnus on seuratunnus PGH ja jäsennumero. Jäsenten oletussalasana on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi. Huomioi erisnimien isot kirjaimet. Suosittelemme vaihtamaan oletussalasanan kirjautumisen yhteydessä Omat tiedot -kohdasta. Lisätietoja kirjautumisesta saat verkkosivuiltamme.


Vuokrapelioikeudella tai GoGolf Play -pelioikeudella pelaavat, jäsen toisessa seurassa
Pelioikeutetut, jotka eivät ole PGH:n jäseniä, tulee rekisteröityä ja käyttäjätunnus on rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite. Rekisteröidy klikkaamalla "Rekisteröidy" verkkosivujemme peuramaagolf.fi oikeasta yläreunasta.

Mikäli kirjautumisessa esiintyy ongelmia tai et tiedä jäsennumeroasi, otathan yhteyttä caddiemaster@peuramaagolf.com.


Ohjeet ajanvaraukseen

 • Kirjaudu sisään Peuramaa Golf etusivulta Ajanvaraus -painikkeesta. Huom. ajanvaraus tapahtuu eri linkin kautta kuin kirjautuminen WiseGolfiin.
 • Valitse Peuramaa Golf Hjortlandet
 • Ajanvarauskalenterissa valitse kalenterin oikeasta yläkulmasta haluamasi päivä. Voit selata päiviä nuolista tai klikata päivää, jolloin saat valittua päivän kalenterinäkymästä.
 • Kun päivä on valittu, valitse haluamasi vapaa kellonaika ja klikkaa vihreää plus -painiketta. Aukeaa ponnahdusikkuna. Klikkaa nyt “lisää pelaaja”.
 • Syötä oma etunimesi ja sukunimesi, tarvittaessa myös seurasi ja klikkaa “etsi”.
 • Klikkaa nimesi kohdalta vihreää plussaa ja paina “Tallenna pelaajat”.
 • Varaus on onnistunut.


Omat varaukset löytyvät, kun olet kirjautuneena, oman nimen alta Oma tili -> Tilaukset.


Varausoikeudet

Pelaaminen oman osakkeen tuottamalla pelioikeudella tai vuokrapelioikeudella

 • Varausoikeus 8 vrk etukäteen
 • Enintään kolme (3) samaan aikaan voimassa olevaa henkilökohtaista varausta Peuramaan kentälle kentälle riippumatta siitä, kuka varauksen on tehnyt


Pelaaminen osakkeeseen tuottamalla pelioikeuslipukkeella (25 kpl/osake)

 • Varausoikeus 8 vrk etukäteen
 • Enintään kolme (3) samaan aikaan voimassa olevaa henkilökohtaista varausta Peuramaan kentälle riippumatta siitä, kuka varauksen on tehnyt


GoGolf Play -pelituote, jossa Peuramaa Golfin pelioikeus mukana

 • Varausoikeus 8 vrk etukäteen
 • Enintään kolme (3) samaan aikaan voimassa olevaa henkilökohtaista varausta Peuramaan kentälle riippumatta siitä, kuka varauksen on tehnyt


Vieraspelaaminen

 • Varausoikeus 5 vrk etukäteen
 • Peliaikojen peruuttaminen

Varattu peliaika on peruutettava viimeistään 16 tuntia ennen varattua peliaikaa. Tämä koskee myös yksittäistä pois jäävää pelaajaa. Peruuttamatta jääneestä pelistä tai ilmoitetusta pelaajasta laskutetaan no show –maksu 50 eur/pelaaja. Maksu kohdistetaan varauksen tehneelle pelaajalle. Force Majeure –tapaukset käsitellään tapauskohtaisesti


Ravintola avautuu keskiviikkona 27.4.

Ravintola Peura aukeaa keskiviikkona 27.4. Keskiviikosta lauantaihin on tarjolla keittolounas klo 11-15 sekä annoksia saa tilattua myös uudistetulta ruokalistalta keskiviikosta alkaen klo 11-17. Ruokalistan ja viikon keitot löydät verkkosivuiltamme.

Sunnuntaina 1.5. ravintolassa tarjolla Vappubrunssi hintaan 15,90€, tutustu Vappubrunssi -buffeen tarjontaan!

Maanantaista 2.5. alkaen lounasta tarjolla klo 11-15. Lounaan hinta arkisin 11,30€ ja viikonloppuna 13,00€.

Ravintolan aukioloaikoja päivitetään kauden edetessä. Ajantasaiset aukioloajat sekä lounas- ja ruokalistan löydät verkkosivuiltamme.

Peuramaa Golf yhteystiedot

Tavoitat meidät alla olevista kanavista:

Asiakaspalvelu ja ajanvaraus
Puh. 0600 197 87
(puhelun hinta 0,75€/min+pvm). Huom. numero on muuttunut.

Caddiemaster
caddiemaster@peuramaagolf.com

Jäsenyyksiin ja pelaamiseen liittyvät asiat.

Toimisto
office@peuramaagolf.com

Pelioikeuksiin ja osakkeisiin liittyvät asiat.

Caddiemasterin aukioloaika
Caddiemaster on avoinna torstaista 28.4. alkaen klo 10-18. Keskiviikkona 27.4. klo 10-17. Caddiemasterin aukioloaikoja päivitetään kauden edetessä. Ajantasaiset aukioloajat löydät verkkosivuiltamme.

Hyvää golfkautta 2022!