Porkkala avataan uudelleen 29.4. - Range auki ja Pikku Peura heti, kun lumi sulaa

Lunta on tullut viimeisen vuorokauden aikana reippaasti. Hiihtosukset olisi tähän keliin paremmat kuin golfmailat ja Peuriksen henkilökunnan koirat ovat ainoat, jotka nauttivat tästä huhtikuun lopun sääilmiöstä. Ymmärtänette, että keskiviikkona ei golfpallo vielä erotu lumihangesta, joten joudumme viivästyttämään kentän avaamista. Kun lumet sulavat niin hetki menee vielä kentän riittävässä kuivumisessa. Porkkala on siis suljettu loppuviikon ja avataan maanantaina 29.4. Pikku Peura aukeaa heti, kun lumet ovat sulaneet. Infoamme ajankohdan, kun se hetki koittaa.

PÄIVITETTY TIEDOTE 23.4.

Rangen matot on jo tänään putsattu ja putsataan uudelleen heti keskiviikko-aamuna, joten sinne pääsee keskiviikko-aamusta klo 10.00 alkaen. Range on avoinna niin pitkään kuin palloja riittää koneessa. Palloja ei pysty keräämään tällä hetkellä. Infoamme, kun pallot loppuu.

Klubitalolla on päivittäin henkilökuntaa paikalla klo 9-17. Caddiemasterin tavoittaa puhelimitse 0200 22 122 (0,78€/min+pvm) tai caddiemaster@peuramaagolf.com.

Ravintola on suljettu loppuviikon ajan ja aukeaa maanantaina 29.4.

Lauantain 27.4. talkoopäivä joudutaan perumaan. Pyrimme löytämään talkoille uuden ajankohdan.

Peuramaa Golf Ry:n kevätkokous pidetään suunnitellusti klubitalolla keskiviikkona 24.4. klo 18.00.


TIEDOTE 19.4.

Sää on viilennyt merkittävästi. Yöpakkasten jälkeen päivälämpötila ei nouse tarpeeksi korkealle sulattaakseen pelipintoja. Pelipinnat voivat päällisin puolin näyttää sulalta, mutta maa juuristoineen on pakkasen vuoksi jäässä. Kylmällä säällä kasvin kulutuksen kestävyys on heikkoa ja haluamme säästää pelipintoja pitkää pelikautta varten. Tästä syystä suljemme Porkkala -kentän perjantaista tiistaihin 19.-23.4. Peliaikojen varanneille on ilmoitettu tekstiviestitse lähtöajan peruuntumisesta.

Tämän hetken sääennusteen mukaan Porkkala voidaan avata keskiviikkona 24.4. Vanhan Peuran avaamisen ajankohtaa ei ole vielä päätetty.


Pikku Peura

Pikku Peura on suljettu perjantaista lauantaihin 19.-20.4. Pikku Peura avataan sunnuntaista 21.4. eteenpäin klo 12 alkaen. Sitä ennen kentälle ei saa mennä, koska on yöpakkasia ja kentän pinta ei kestä pakkasella kulutusta.

Pikku Peura on nyt myös tasoituskelpoinen ja löytyy Gamebookista, MScorecardista ja eBirdiestä. Slopetaulukko löytyy klubitalolta ja pian myös nettisivuiltamme.


Range

Range palvelee päivittäin. Pallokoreja voi ostaa pallokoneesta ja sarjakortteja poletteja caddiemasterilta klubitalon aukioloaikana.


Klubitalo ja ravintola

Klubitalo on päivittäin avoinna klo 9-18 ja caddiemaster palvelee normaalisti.

Ravintolan aukioloajat:
La 20.4. Lounas klo 11-15. Lounaan lisäksi kahvilatuotteita tarjolla klubitalon aukioloajan mukaan.
Su-ti 21.-23.4. Ravintola on suljettu. Kahvilatuotteita myynnissä klubitalon aukioloajan mukaisesti klo 9-18.