Porkkalan uudistussuunitelma

Kenttäsuunnittelija Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema Porkkalan uudistus esiteltiin Peuramaan osakkaille osakasillassa keskiviikkona 21.09

Tarkkakorvaiset ovat ehkä kuulleetkin sanan "Masterplan" kiertävän Peuramaan vakiopelaajien keskuudessa. Masterplan on nimensä mukaan kehityssuunnitelma, jota tullaan käsittelemään jatkossa hallituksen ja osakkaiden kesken erillisissä keskustelutilaisuuksissa ja yhtiökokouksessa. Mitään konkreettista ei siis olla vielä päätetty, mutta alustava suunnitelma on luotu ja haluamme myös jakaa siitä muutamia esimerkkejä pelaajillemme.

Peuramaan kaksi upeaa 18-reikäistä kenttää palvelevat pelaajia jatkossakin, mutta korjausvelan kertyessä on hyvä ajatella pitkäjänteisesti kenttien tulevaisuutta. Vanha Peura on kenttänä Peuramaalla se suositumpi ja se kaipaa myös enemmän remonttia. Ennen Vanhan Peuran kunnostusta, esittelemme idean tehdä Porkkalasta suositumpi. Ensimmäinen keskustelu yhtiön omistajien ja johdon välillä käytiin syyskuun loppupuolella ja Masterplan sai ensimmäiset konkreettiset ajatukset taakseen.

Porkkala on kisakenttämme ja sellaisena se myös pysyy. Suunnitelman ideana on kuitenkin muuttaa Porkkala helpommaksi ja hauskemmaksi pelata etutiiltä. Tämä tarkoittaa pituuden lyhentämistä ja väylien selkeyttämistä. Valkoinen tii siirtyy sen sijaan paikoittain jopa kauemmaksi.

Alla oleva suunnitelma on Lassi Pekka Tilanderin ja yhtiön johdon ajatus, millä tähän tavoitteeseen päästäisiin. Suunnitelma ei ole lopullinen ja sitä tullaan muokkaamaan osakkaiden sekä pelaajien ajatuksien ja toiveiden mukaisesti.

1. Pituuden lyhentäminen

Yllä olevasta kuvasta näkee konkreettisen pituuseron nykyisen sekä suunnitellun kentän osalta.

Porkkalan toinen väylä, esimerkkinä

Ylempi kuva on otettu kesäkuussa 2022 ja alempi kuva on kevyesti muokattu ajatus suunnitellun väylän lopputuloksesta.

Tässä olisi väylälle ehdotetut muutokset väyläkarttana.

Porkkalan 7. väylällä punaisen tiin pituus lyhenee merkittävästi.

Yläpuolella on kesäkuussa otettu kuva kentältä. Alempi kuva on muokattu vastaamaan suunniteltua muutoksien kanssa.

Väyläkarttaesittelyt väylistä 11 & 16.