Ruohorange on nyt avattu!

Peuramaan rangelle on avattu jo pitkään odotettu ruohorange. Ruoholta lyödään aina viikonloppuisin, perjantaista sunnuntaihin.

Peuramaan rangelle on avattu jo pitkään odotettu ruohorange. Ruoholta lyödään aina viikonloppuisin, perjantaista sunnuntaihin. Näinä päivinä lyöminen matoilta on kielletty turvallisuuden vuoksi! Ruohorangen ollessa avoinna lyönnit suoritetaan valkoisen narun takaa ja puisten merkkien välistä. Lyöntipaikkoja on ruoholla reilu 40 kappaletta. Näiden myötä rangen kokonaispituus lyhenee, joten yli 220m lyönnit on pelaajan omalla vastuulla, rangen takana on par-3 kenttä Pikku Peura. Jos huomaat pallon karkaavan sivulle tai liian pitkälle pelaajia kohden, huudathan FORE. Rangen aukioloajat sekä päivän lyöntialusta ilmoitetaan jatkossa rangen sisäänkäynnin kohdalla uudella kyltillä.

Jotta ruoho saadaan takaisin kuntoon lyöntien jälkeen, pyydetään pelaajia huomioimaan kaksi asiaa. Kun pallo lyödään, tulee divotti (kuoppa) ruohoon. Seuraava pallo tulee asettaa äskeisen divotin takareunaan niin että jokaisen lyönnin divotit yhdistyvät. Kun näin jatkaa niin paikkaus on helpompaa kun divotteja on vain yksi pitkä. Lyöntijälkiä ei siis saa tehdä monia yksittäisiä tai yhtä valtavaa tai leveää monttua. Lyöntipaikkojen takana on divotin täyttöainesta, kentänhoito ja ruoho kiittää jokaisesta paikatusta divotista. Ohjeet artikkelin alaosassa ja pallokoneen kyljessä kuvan kera.

Peuramaa tarjoaa perjantai aamupäivällä 20lle ensimmäiselle ilmaisen pallopyramidin.

Tervetuloa viihtymään!