Tunnelmia Pikku Peuran avajaisista!

Par 3 kenttä avautui suurella suosiolla 7.4

Kuvassa kentän korkannut ensimmäinen ryhmä! Kuvassa näkyvät seuran hallituksen puheenjohtaja Arttu Hirvonen, lady kapteeni Leena Nordman, miesten kapteeni Mika Pirhonen, Henrik Kontro sekä kenttämestari Tomi Laaksonen ja apulaiskenttämestari Keijo Petäjäjärvi.

Aurinkoisena pitkäperjantaina klo. 10.45 starttasi ensimmäinen ryhmä Pikku Peuralla!

Klubitalolla alkoi pelaajavilinä jo kymmenen maissa kun ensimmäiset pelaajat tulivat ilmoittautumaan ennen rangelle menoa. Par 3 kenttämme avattiin pääsiäisviikonlopuksi pelioikeutetuille, jäsenille ja osakkaille. Parkkipaikkamme täyttyi autoista yhteentoista mennessä, kun pelaajat alkoivat jonottamaan palloränninä toimivaa Pikku Peuraa. Seuramme puheenjohtaja Arttu Hirvonen astui tiiboksiin toivottaen hyvää kauden alkua kaikille, ja niin lähti ensimmäinen pallo Peuramaa Golfin kentällä ilmaan tänä vuonna.


Hienolla säällä kruunattu kentän avajaispäivä oli menestys. Range oli aamusta alkaen täynnä, ja kaikki sujui odotetun mukaan. Uusi ravintoloitsijamme Dan Leinson grillasi iltapäivään asti rangella, ja startterina toiminut toimitusjohtajamme Tuomas Snäkin otti pelaajien ilmoittautumisia vastaan, tukenaan caddiemaster klubitalolla.


Näistä on hyvä aloittaa kausi! Kiitos kaikille pelaajille jotka ovat tulleet avaamaan meillä ulkokauden. Pikku Peura on maanantaista 10.4 asti auki kaikkien seurojen pelaajille ja eiköhän me päästä pian avaamaan myös isoja kenttiä