Tuomas Snäkin Peuramaa Golfin uusi toimitusjohtaja

Oy Peuramaa Golf Hjortlandet Ab:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Tuomas Snäkinin. Tuomas Snäkin aloittaa tehtävässä 1.1.2022. Tuomas on toiminut Hills by GoGolfin, Kurk Golfin ja Hirvensalon Golfin palvelupäällikkönä sekä aiemmin yrittäjänä Hirvensalon Golfissa. Peuramaa Golfin toimitusjohtajan tehtävän lisäksi Tuomas jatkaa Hills by GoGolfin ja Hirvensalon Golfin palvelujohtajana. Tuomas toimii myös Peuramaa Golfin seuratoiminnan johtajana.

– On hienoa saada Tuomas mukaan Peuramaa Golfin toimintaan kehittämään golfkeskus seuraavalle tasolle yhteistyössä GoGolf-perheen muiden golfkenttien ja -toimintojen kanssa, Oy Peuramaa Golf Hjortlandet Ab:n hallituksen puheenjohtaja Hans Weckman sanoo.

Nykyinen toimitusjohtaja Juha Ruponen jatkaa GoGolf Operations kenttäliiketoimintojen johtajana. Tehtävässään hän on mukana kehittämässä Peuramaa Golfin lisäksi myös muiden GoGolfin operoimien kenttien toimintaa.

– Haluan kiittää Peuramaalaisia golfin täyteisestä matkasta ja yhteistyöstä vuosien aikana. Toimiala ja Peuramaa Golf ovat menneet eteenpäin ja on kunnia olla kehityksessä mukana. Toivotan kaikille hyvää tulevaa golfkautta, Juha Ruponen sanoo.

Lisätietoja:
Hans Weckman, puh. 040 5611 140
Tuomas Snäkin, puh. 040 026 2827
Juha Ruponen, puh. 050 049 6894

Tiedotteeseen lisätty 30.12. lisätty tieto, että Tuomas toimii myös 1.1.2022 alkaen myös seuratoiminnan johtajana.