Vanha Peura avataan 12.5. - ajanvaraus aukeaa 10.5.

Vanha Peura avataan torstaina 12.5. klo 10.00. Perjantaista 13.5. alkaen lähtöajat ovat varattavissa klo 7.00 alkaen.


Ajanvaraus Vanhalle Peuralle aukeaa tiistaina 10.5. klo 12.00. Lähtöajan voit varata WiseGolfin ajanvarauksen kautta, jonne pääset Peuramaa Golfin etusivulta, applikaation kautta tai soittamalla asiakaspalveluun puh. 0600 197 87 (puhelun hinta 0,75€/min+pvm). Asiakaspalvelu avoinna päivittäin klo 10-18. Huomioithan, että numero on muuttunut.


Pitkä ja jäinen talvi sekä poikkeuksellisen kylmä kevät on pitkittänyt Vanhan Peuran avaamista. Kylmä sää vaikuttaa kentälle tehtyihin uusien kylvöjen taimettumiseen, ja sen vuoksi Vanhan Peuran avaamista on viivästetty. Kentänhoito on pitkin talvea sekä kevättä aktiivisesti tehnyt toimenpiteitä kentän kunnon ja pelattavuuden hyväksi ja niitä jatketaan edelleen.


Kentille tullaan myös alkukesän aikana tekemään useita täydennyskylvöjä, kun vuorokauden keskilämpötila on yli viisi astetta. Kylvöjen aikana kenttää kastellaan myös päivisin, sillä kylvön onnistumiseen tarvitaan lämmön lisäksi myös jatkuvaa kosteutta. Useilla kylvöillä pyritään lisäämään rönsyröllin määrää viheriöillä ja parantamaan talvehtimista jatkossa.


Väyläkioski Piccadilly avataan lauantaina

Väyläkioski Piccadilly avataan lauantaina 7.5. Piccadilly on toistaiseksi avoinna viikonloppuisin klo 11-18, arkisin suljettu.


Saunat ovat myös lämmenneet klubitalolla ja saunomaan pääsee päivittäin klubitalon aukioloaikojen mukaisesti.


Aukioloaikoja päivitetään verkkosivuillemme kauden edetesssä.


Peuramaa Golf


Uutiskirje -järjestelmän teknisen häiriön vuoksi tiedotetta Vanhan Peuran avautumisesta ei ole lähetetty sähköpostitse. Tiedote/uutiskirje lähetetään myös sähköposteihin, kun se on mahdollista.