Vanha Peura avattiin 21.4 klo 10 upealla säällä!

Kaikki kentät auki Peuramaalla!

Kausi on saatu käyntiin! Vanha Peura avattiin suurella menestyksellä 21.4 klo 10 kun ensimmäiset tiimit jonottivat jo tiiboksilla. Toimitusjohtaja Tuomas Snäkin toimi startterina ensimmäisille lähtijöille.


Upealla säällä kruunattu päivä on tuonut Peuramaan pelaajia täyteen. Porkkalan, Pikku Peuran ja Vanhan Peuran pelaajamäärä on huhtikuisena perjantaina ollut lähemmäs neljääsataa. Hienoa saada teidät meille!

Kentänhoito on todellisen tempun tehnyt, kun Vanhan Peuran väylällä viisi rikkoutunut viheriökastelu saatiin korjattua kentänavajaispäiväksi. Meillä ei siis ole avajaispäivänä yhtään talvigreeniä!

"Vanhan Peuran väylällä viisi uusitaan rikkoutunut viheriökastelu vastaamaan paremmin alueen tarpeita. Aiemmin kaikki sadettimet toimivat samanaikaisesti eikä niitä pystynyt erikseen ohjaamaan. Nyt lisätään sadettimien määrää ja jokaiselle sadettimelle tulee oma ohjaus, jonka ansiosta aluetta pystyy kastelemaan tehokkaammin. Jatkossa kastelu kattaa myös tien ja griinin välissä olevan alueen."

Kuvat on otettu tämän viikon tiistaina, kun työtä vielä suoritettiin. Kentänhoito on tehnyt pitkää päivää saadakseen väylän 5 greenin kuntoon avajaispäiväksi.

Käy tsekkaamassa kentänhoidon terveiset
TÄÄLTÄ

Sama greeni avajaispäivänä!


Toimitusjohtajan terveiset: "Kausi on lähtenyt loistavasti käyntiin, kun saimme viimeisenkin "Kenttä suljettu kyltin nostettua pois Vanhan Peuran ykkösväylän tiiboksista! Kentänhoito on tehnyt suuren työn, minkä jälki näkyy. Kentät ovat loistavassa kunnossa."


Aurinko ei odotuksien mukaan ehtinyt sulattaa laskettelukeskuksen rinteeseen kuulunutta väylän 18 polkua, joten kentänhoito otti asian heti avajaispäivän aamuna haltuun jotta turvallinen kulkeminen onnistuu myös golfautoilla!