Vanhan Peuran aukioloa jatketaan

Vanhan Peuran aukioloa jatketaan maanantaista 13.5. eteenpäin ja lähtöajat on varattavissa kaikille pelaajille. Ajanvaraus avataan perjantaina 10.5. klo 16.00.

Pelioikeudella pelaaville Vanha Peura on pelattavissa jo huomisesta lauantaista 11.5. alkaen

Pelaajien määrää rajoitetaan ensi viikon perjantaihin 17.5. saakka Vanhalla Peuralla, jotta kulutusta vasta kylvetyille griineille ei tule liikaa ja ne kestävät paremmin koko kauden läpi. Talvigriinejä on käytössä ja Vanha Peura ei ole toistaiseksi tasoituskelpoinen. Griinejä otetaan käyttöön sitä mukaan, kun kentänhoito katsoo niiden kestävän kulutusta riittävästi. Vanhan Peuran lähtöajat on varattavissa klo 10.00-18.00 välillä ja joka kolmas lähtöaika on suljettu. Kaikki lähtöajat vapautetaan lauantaista 18.5. eteenpäin.

Alkuviikosta julkaistuun kentänhoidon terveisiin pääset tästä, sieltä löytyy tarkemmin tietoa kentällä tehdyistä toimenpiteistä.

Porkkalan lähtöaikoja laajennetaan

Porkkala -kentälle varattavia lähtöaikoja on ensi viikosta 13.5. alken laajemmin tarjolla. Lähtöaikoja on varattavissa ensi viikosta alkaen klo 05.00-22.00 välillä. Laajemmat lähtöajat on varattavissa perjantaista 10.5. klo 16.00 alkaen. Yöpakkasia ei ole luvassa ennusteiden mukaan. Porkkalalla on kaikki griinit käytössä.

Finnish Tourin karsinta -kilpailut pelataan viikonloppuna 11.-12.5. Porkkalalla. Kilpailupäivien jälkeen Porkkalaan vapautetaan lähtöaikoja. Vapautuvat lähtöajat tiedotetaan some -kanavissa klo 12.00 molempina päivinä.

Peuramaa Golf