WiseGolf kysymyksiä? Katso apu tästä!

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia WiseGolfiin liittyen

Kirjautuessa:


Valitsethan oikean golfseuran?

Kun kirjaudut sisään applikaatiolla ja olet Peuramaan jäsen, valitsethan "GOLF KLUBI" -kohdasta kotikentäksesi Peuramaa Golf Hjortlandetin.

Jos et ole Peuramaan jäsen, mutta omaat vuokra -tai PLAYpelioikeuden, valitsethan kotikentäksesi "WiseGolf Clubin" ja kirjaudut sähköpostillasi minkä olet ilmoittanut meille pelioikeutta nimetessä.


Nettisivujemme kautta kirjautuessa löydät oikeasta yläkulmasta "Kirjaudu sisään" -painikkeen. Sinun ei tarvitse määrittää seuraa, kun kirjaudut suoraan sivujemme kautta, sillä sinut katsotaan automaattisesti meidän jäseneksi.


ETHÄN rekisteröidy meille uudestaan järjestelmään, jos olet ollut meillä jäsen ENNEN 30.3.2022.

Uudet rekisteröitymiset luovat uuden profiilin, jolloin sinun jäsenyytesi tai tasoituksesi eivät siirry, sillä sinulla on jo vanha profiili PGH____ -muodossa


Kirjoitathan käyttäjätunnuksesi oikein?

Jos olet seuramme jäsen kirjoitathan jäsennumerosi eteen seuratunnuksemme PGH

Käyttäjätunnus on muodossa esim. PGH123


Kirjoitathan salasanasi oikein?

Oletussalasana meillä on muodossa esim. MaMe01 (isolla kirjaimella on merkitystä)

Etunimen ensimmäiset kaksi kirjainta: Matti = Ma

Sukunimen ensimmäiset kaksi kirjainta: Meikäläinen = Me

ja syntymäpäiväsi päivän numero, eli esim 01 jos olet syntynyt kuun ensimmäisenä päivänä.


Ajanvarausta tehdessä:


Etkö saa muiden pelaajien nimiä näkyviin ajanvarausalustalla?


Klikkaa ajavarausalustan alussa oikeaa viiva -ikonia josta voit painaa "Näytä pelaajien nimet" päälle ja siten saat näkymän josta näet kaikki pelaajat, jotka eivät ole piilottaneet nimeään.

Varaukseni ei mene läpi? Miksi?

Pääset kirjautumaan sisään, mutta varaus ei mene läpi? Järjestelmä ei anna pelaajan tehdä varausta, jolla ei ole jäsenyyttä.

Mikäli sinulla on voimassa oleva jäsenyys ja jäsenlasku maksettuna, on mahdollista, että sinulla on tuplaprofiili, johon toiseen on liitetty jäsenyys.

Jos sinulla on aktiivinen jäsenyys ja jäsenlasku maksettu, mutta et pääse kirjautuaan otathan yhteyttä caddiemaster@peuramaagolf.com. Vaadimme tarvittaessa maksutositteen jäsenmaksusta, jotta voimme korjata kirjautumisongelman.


Minulla ei näy pelioikeutta tehdessäni varausta?

Tämäkin saattaa johtua kahdesta eri profiilista, tai mahdollisesti muusta teknisestä virheestä. Otathan yhteyttä caddiemasteriin caddiemaster@peuramaagolf.com niin katsotaan asia kuntoon!


En saa lisättyä kaveriani lähtöön?

Pääset lisäämään peliseuraa lähtöösi klikkaamalla vihreää + -merkkiä lähdössä. Lisäät pelaajan lähtöön kirjoittamalla etu -ja sukunimen ja valitsemalla hänen seuransa harmaalta palstalta "Etunimi" kohdan alta.

Vinkki! Helpoin tapa lisätä oikea pelaaja lähtöön on seuran jäsennumerolla hakemalla! Isommissa seuroissa saattaa olla useampi samanniminen pelaaja, joten jäsennumerolla lisäät varmasti oikean.

Onhan peliseurallasi aktiivinen jäsenyys? Pelaajaa ei mahdollisesti löydy, mikäli jäsenyys ei ole aktiivinen. Vaadimme kaikilta pelaajilta aktiivisen jäsenyyden kentällä pelaamiseksi.