Kentät kiinni loppukaudelta 2023

Kuva otettu tammikuussa 2022 klubitalolta

Peuramaa Golf kiittää pelaajiaan kaudesta 2023! Lumentulon myötä emme tule enää avaamaan kenttiä loppuvuodesta.

Syyskausi on tullut päätökseensä pakkasen -ja lumentulon myötä. Laitoimme Vanhan Peuran kiinni 31.10 ja aloitimme sen talveen valmistelevat työt jotka myöhemmin teimme myös Porkkalassa.

Kenttämme viheriöt syväilmastettiin, jotta ne läpäisevät paremmin vettä. Osaan viheriöiden painuneisiin kohtiin myös porattiin syviä reikiä, jotta vesi ei jäisi makaamaan. Näin pyrimme estämään jään muodostumista kyseisiin kohtiin. Myös väylien kunnostus jatkui sulkemisen jälkeen ilmastuksen merkeissä!


Klubitalo palvelee pelaajia edelleen läpi vuoden talviharjoittelun merkeissä! Olemme auki torstaista sunnuntaihin klo 12-20. Trackmanit ja lyöntipaikat ovat varattavissa WiseGolfin applikaation kautta ja niiden hinnastoon pääset tutustumaan paremmin täältä


Toivotaan tasaista talvea, jotta voimme startata ensikauden hyvällä kentällä! Talkootöitä on varmasti luvassa lumentulon myötä, joten jos omaat innostusta talvireippailuun ja hyötyliikuntaan niin laita meiliä kenttämestarillemme tomi@gogolf.fi -osoitteeseen!


Kiitos ulkokaudesta ja jatketaan golfia hyvin mielin nyt sisällä!