Ilmoittaudu naisten kauden päättäjäisiin 6.10.

Ilmoittaudu naisten kauden päättäjäisiin 6.10.

Vietämme naisten kauden päättäjäisiä sunnuntaina 6.10. klo 16.30-18.30 klubitalolla. Luvassa on mm.
- Riku kertoo talviharjoittelusta
- Into Club tulee kertomaan palveluistaan ja samalla arvotaan kolmelle yhden kuukauden pääsy kuntosalille ja ohjatuille tunneille
- Visailua
- Palkitsemme koko kauden kestäneissä kisoissa menestyneet: FOF-kokonaiskilpailun kolme parasta molemmista sarjoista, samoin Eclectic- ja Birkkupuu-kisan voittajat kaikissa sarjoissa
- Vaihtopöytään jokainen voi tuoda käyttökelpoisia golftavaroita ja -vaatteita, esim. pieneksi jääneitä vaatteita, vaikkapa aloittelijoille sopivia käytettyjä golfpalloja tai mailoja. Vastineeksi voi ottaa jotain itselle käyttökelpoista (ei ole pakko). Jos tuomiasi tavaroita jää illan lopuksi pöytään, olethan ystävällinen ja viet ne takaisin kotiin.
- Hyväntekeväisyyttä teemme myös! Voit osallistua Naisten Pankin tukemiseen osallistumalla arvontaan. Vähintään 5 euron lahjoituksella (maksu kortilla) voit voittaa mukavia palkintoja.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 1.10. lähettämällä viesti peuramaagolf.naistoimikunta@gmail.com, ilmoitathan samalla ruokarajoitteet. Salaattibuffet kuuluu naisten kausimaksuun. Mikäli et ole maksanut kausimaksua ja haluat salaattibuffetin, hinta on 15€ (ilmoita tästä ilmoittautumisen yhteydessä). Ilta on tarkoitettu kaikille jo toiminnassa mukana olleille mutta myös toiminnasta kiinnostuneille peuramaalaisille leideille!

Muistathan, että Eclectic- ja Birkkukisa ovat käynnissä syyskuun loppuun, joten käy merkkaamassa tuloksia nettisivulta löytyvään birkkupuuhun ja ilmoitustaululla oleviin Eclectic-listoihin!