Naisten rento narukisa

Naisten narukisa pelataan 26.5. Vanhalla Peuralla klo 14 alkaen. Narukisa pelataan 2 hengen arvotuin joukkuein (foursome lyöntipelinä). Joukkue pelaa samaa palloa vuorotellen lyöden. Pelipari päättää etukäteen kumpi pelaaja lyö aloituslyönnin ykköstiillä. Seuraavan aloituspaikan avauslyönnin lyö pelaaja, joka ei edellisellä reiällä lyönyt avauslyöntiä.

Joukkue saa käyttöönsä yhteenlaskettuun tasoitukseensa suhteutetun metrimäärän narua 0,5 metriin pyöristettynä (0,5 metriä tasoituslyöntiä kohden, ts. jos parin yhteenlaskettu tasoitus on 30, narua saa 0,5*30=15 metriä). Joukkueen saama määrä narua on kuitenkin korkeintaan 20 metriä. Pelin aikana pelaaja saa parantaa pallonsa asemaa eli siirtää sitä lähemmäs reikää, esteestä pois, rajojen ulkopuolelta sisäpuolelle, karheikosta pois tai jopa reikään. Palloa siirtäessään pelaaja saa itse asettaa pallon ja narusta leikataan siirretyn matkan verran pois. Joukkueen tulos on lyöntien yhteismäärä. Pelaajalla ei ole pelissä muuta tasoitusta kuin naru. Käyttämättömästä narusta ei hyvitetä. Narukisan tulos ei vaikuta tasoitukseen.

Kisan lähdöt ovat klo 14 alkaen, narut jaetaan joukkueille ennen kisan alkua klubitalolla. Kisan voittajaparille jaetaan palkinnot heti kisan jälkeen klubitalolla. Lisäksi onnekas voittaa palkinnon. Omat sakset mukaan. Narukisa sisältyy naisten kausimaksuun (35€ jäsen/45€ ei-jäsen), joten jos et ole vielä kausimaksua maksanut, maksathan sen caddiemasterille ennen kisaa.

Ilmoittaudu Peuramaan kilpailukalenterin kautta viimeistään torstaina 23.5. Naisten Narukisa | Golf GameBook Tournament Ilmoittautuessasi ilmoita vain itsesi.

Lämpimästi tervetuloa rentoon joukkuekisaan!