Golf Six parikilpailu sponsored by Samsung 8.7

Tervetuloa hauskaan Golf Six parikilpailuun!
​​​​​​​
Ensimmäiset 6 reikää Scramblena, seuraavat 6 reikää Greensomena ja viimeiset 6 reikää BestBallina


Tervetuloa Peuramaan Golf six pariscrambleen 8.7 Porkkalassa!
​​​​​​​

Kenttä Porkkala

Pelimuoto Parikisa HCP lyöntipeli: ensimmäiset 6 reikää Scramblena, seuraavat 6 reikää Greensomena ja viimeiset 6 reikää BestBallina.

Osallistumisoikeus ja tasoitus Kaikille avoin kilpailu, suurin huomioitava tasoitus 36. Joukkueen tasoitus on 1/3 yhteenlasketusta, mutta ei enempää kuin alin tasoitus.

Tiiauspaikat Miehet keltainen tee, naiset punainen tee

Kilpailumaksu Pelioikeutetut 45€ Muut 65€

Kilpailumaksu sisältää lounaan kierroksen jälkeen.

Palkinnot Pääpalkintona voittajaparille Samsung Galazy pro 5 kellot! Toinen ja kolmas sija palkitaan Golf Sky:n lahjakorteilla

Kilpailun säännöt

Reiät 1-6 pelataan Scramblena, eli molemmat avaavat ja valitaan parempi pallo (jonka paikka merkitään) jonka paikalta molemmat jatkavat, samalla tyylillä jatketaan loppuun asti. Lyhyeksi leikatulla alueella pallo asetetaan (avatun tuloskortin sisään merkatusta paikasta) ja muualla dropataan. Valitun pallon lyönyt pelaaja pelaa ensin.

Reiät 7-12 pelataan Greensomena, eli molemmat avaavat ja valitsevat sen jälkeen pallon, jolla jatkavat. Tämän jälkeen palloa lyödään vuorotellen aina reikään asti. Se, kumman palloa ei valita, lyö ensin.

Reiät 13-18 pelataan BestBallina, eli molemmat pelaajat pelaavat keskenään omaa tulostaan ja reiän tulokseksi merkitään pelaajista paremman tulos.

Tervetuloa kisaamaan Peuramaalla!