KENTÄT

Porkkala

Vaihtelevamaastoinen Porkkala-kenttä lisää haastetta pelaajille, mutta pääosin leveät väylät jättävät hyvin tilaa myös epäonnistuneille lyönneille. Viime vuosina Porkkala-kentällä on pelattu kovatasoisiakin kilpailuja, joiden jäljiltä palaute on ollut hyvää erityisesti kentän kunnon suhteen. Porkkalan ensimmäisen väylän aloitat klubitalon vierestä par-3 väylällä, josta jatkat vielä kahdella metsäisessä maastossa sijaitsevalla väylällä, ennen kuin Porkkala aukeaa avaraan, tasaiseen peltomaisemaan. Väylät 6-12 pelataan vesistöjen vieressä tasaisella maastolla leveillä väylillä, jossa etuysin jälkeen pelaajia palvelee taukokioski Piccadilly. Väylästä 13 eteenpäin pelaajalla on edessä metsämaisema ylä- ja alamäkien kanssa, haastetta ei puutu, mutta myös vähemmällä kokemuksella pärjää hyvin. Porkkalan kierroksen viimeistelee upea näkymä Peuramaan alueelle, josta pääset avaamaan korkealta par-3 väylällä alas aina rangen kupeeseen asti.

Vanha Peura

Vanha Peura on leppoisa, kaiken tasoisille pelaajille sopiva kenttä. Vanhalla Peuralla pystyy kokemattomampikin pelaaja kokemaan onnistumisen hetkiä, ja kentästä on helppo nauttia pelatessa sen leveiden ja tasaisten väylien siivittämänä. Vanhan Peuran ensimmäiset 5 väylää pelataan metsämaisemissa, jonka jälkeen kenttä siirtyy peltomaisemiin. Väylät pysyvät leveinä ja pelaajalla on varaa lyödä leveämmälle, päättäen etuysin taukokioski Piccadillylle. Vesiesteitä Vanhalta Peuralta ei montaa löydy, mikä lisää lyöntien stressittömyyttä. Peltomaisemien jälkeen väylällä 16 pääsee avaamaan vesiesteen viereen, jossa pitkälyöntisemmät pystyvät avata suoraan veden yli haastavalle griinille. Tämän jälkeen pelataan metsämaisemissa, kunnes lopetetaan viimeinen väylä korkealta avattavalla par-3 väylällä, missä näkymänä on Peuramaan kauniit maisemat ja klubitalo, minkä viereiseen griiniin avaus tippuu.

Pikku Peura

Pikku Peura on yhdeksänreikäinen par 3-kenttä, jonka pituudet vaihtelevat välillä 69-140 metriä. Pikku Peura sopii hyvin harjoitteluun niin vasta-alkajille, kuin haastamaan kokeneempaakin golfaria. Pikku Peuralla riittää, että yhdellä ryhmästä on Green Card. Harjoituspäivänä Pikku Peura onkin loistava sen sijainnin vuoksi, se kiertää rangen ympäri ja parkkipaikkakin löytyy aivan vierestä. Jokainen väylä on nimensä mukaan par-3 ja väylien vaikeus etenee sujuvasti helpoimmasta vaikeimpaan mikä antaa loistavat välineet itsensä kehittämiseen. Pikku Peuran kiertämiseen menee aikaa noin tunti, joten sen kiertäminen useampaankin kertaan, välillä rangella käydessä ja lähilyöntialueella harjoittelemalla, saa päivän kulumaan helposti.

Vieritä ylös