Kirjautuminen kotisivuille toistaiseksi pois käytöstä

Jäsenlaskut on lähetetty sähköposteitse 9.-10.1. - Laskut eivät ole nähtävissä WiseGolfin profiilissa.


​​​​​​Kotisivumme uudistuvat lähikuukausien aikana ja jäsenlaskut ovat lähteneet uuden sivuston kautta.

Peuramaa Golfin jäsenlaskut ovat lähteneet 9.-10.1.2024


Peuramaa Golf on irtautumassa GoGolfin WiseGolf-ympäristöstä ja sen vuoksi jäsenlaskut eivät ole luettavissa omasta WiseGolf profiilissa. Käyttäjätunnukset WiseGolfiin eivät ole toistaiseksi toiminnassa varausten tekemiseen, tai laskun tarkastelemiseen.

Jäsenlaskun löydät meille rekisteröimästäsi sähköpostista.

Jäsenlasku ja jäsensopimus tulee näkyviin profiiliisi kirjautuessa, kun siirrymme uusiin nettisivuihin. Tarkka aikataulu ei ole vielä selvillä, mutta uskomme tiedonsiirron olevan valmis lähiviikkoina. Nettisivujen url-osoite tulee pysymään samana, eli olemme jatkossakin peuramaagolf.fi

Nettisivumme ulkoasu päivitetään uudistumisen yhteydessä. Selvitämme WiseGolfin kanssa saammeko käyttäjätunnuksen ja salasanan pysymään jokaisella jäsenellä samana vai vaihtuuko käyttäjätunnus sähköpostiksi. Pyrimme välttämään pelaajien uudelleen rekisteröitymistä uusille sivuille, mutta asiasta tiedotetaan heti kun olemme saaneet sivut käyttöön.

Toimistohenkilökunta tekee töitä yhdessä WiseGolfin kanssa uusien nettisivujen ja profiilien käyttöönottamiseksi mahdollisimman nopealla aikataululla.

Nettisivuille sekä applikaation heikon suorituskyvyn vuoksi suosittelemme tekemään Trackman varaukset suoraan caddiemasterin kautta klubin aukioloaikojen mukaisesti puhelimitse 0200 22 122 (0,78€/min+pvm) tai caddiemaster@peuramaagolf.com


Pahoittelemme häiriötä kirjautumisjärjestelmässä että applikaatiossa. Tiedotamme asiasta aikataulun selkeytyessä.

​​​​​​​