Peuramaan Midit SM kultaan Kymengolfissa!"Yksi ainoa lyönti erotti Peuramaa Golfin ja Keimola Golfin joukkueet Kymen Golfissa pelatuissa Midien SM-joukkuekilpailuissa."

"Yksi ainoa lyönti erotti Peuramaa Golfin ja Keimola Golfin joukkueet Kymen Golfissa pelatuissa Midien SM-joukkuekilpailuissa. Lauantain fourballin ja foursomen sekä sunnuntain henkilökohtaisten pelien jälkeen yhden lyönnin ero tuntuu mitättömän pieneltä, mutta se riitti tällä kertaa tuomaan Peuramaalle himoitun SM-joukkuekullan.

Viikonvaihteessa joukkueen yhteistulokseen laskettiin kaikkien pelaajien tulokset. Se yhdistettynä Kymen Golfin todella haastavaan kenttään ja vaihtelevan tuuliseen säähän piti tulostason maltillisena, sillä Peuramaan voittotulos oli +37. Hopealle jäänyt Keimola Golf päätyi tulokseen +38. Kisoja isännöinyt Kymen Golfin joukkue saavutti pronssia tuloksella +43."


"Sunnuntaina tuloksen 77 pelannut Henrik Kontro oli Peuramaa Golfin joukkueen kantavia voimia viikonvaihteessa." Kuva: Juha Hakulinen / golf.fi

Kolmen kärki -kolmannella sijalla oikealla finaalin isännöitsijäkentän Kymen Golf - toisena vasemmalla Keimola Golf ja keskellä voittajajoukkue PGH


"Peuramaan voittoisassa joukkueessa pelasivat Aleksi Heikkinen, Henrik Kontro, Väinö Leppäniemi ja Miikka Pyhäranta. Heistä kapteenin saappaissa ollut Leppäniemi oli pitkän viikonlopun jälkeen väsynyt mutta onnellinen.

”Tehtiin se, mikä riitti. Yhtään ylimääräistä ei tehty. Onneksi se riitti. Tämä tuntuu kyllä hyvältä”, Leppäniemi sanoi kiertopalkinto sylissään.

Kapteeni oli siinä uskossa, että Kotkasta tullut voitto oli Peuramaalle historian ensimmäinen Midien SM-joukkuekulta. Vaikka voittotulos oli korkea, voitto on aina voitto.

”Tämä huipensi kauden. Oli mukava lopettaa kausi hyvällä porukalla.”

Mid-kilpailuissa yhteisöllisyys on korkeassa arvossa. Hyvässä porukassa huumori kukkii ja juttu luistaa. Mutta kun SM-mitaleista pelataan, katseet tarkentuvat mitaleihin ja pokaaliin.

”Ehkä nuo kaksi ensimmäistä kierrosta menivät eilen vähän tunnustellessa, mutta kyllä tänään pelattiin tosissaan”, sanoi tuore kultamitalisti Leppäniemi.

Midien kilpailukausi huipentui SM-joukkuekilpailuun, ja pelit jatkuvat jälleen ensi keväänä. Leppäniemi ei kuitenkaan vielä laita omia mailojaan varastoon.

”Ensi viikonloppuna on Peuramaalla vielä seuran päätöskilpailu. Sen jälkeen huilataan muutama viikko.”

TEKSTI: Juha Hakulinen / golf.fi

Alkuperäisen artikkelin voit lukea: https://golf.fi/kilpagolf/peuramaa-golf-pienimmalla-mahdollisella-erolla-mid-miesten-sm-joukkuekultaan/

Suuret onnittelut Peuramaa Golfin puolesta! Hienoa työtä Miikka, Aleksi, Väinö ja Henrik!