Mukaan Peuramaan Mideihin

Kausi lähestyy ja nyt on hyvä hetki hypätä Mideihin mukaan. Midi-ikäisiin lasketaan kaikki kuluvana vuonna 25-vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat. Peuramaan Mideihin otetaan mukaan myös alle 25-vuotiaat Forza PGH-pelaajat, mutta he eivät ole mukana kokonaisrankingissä. Vuonna 2023 toimintaan voivat tulla mukaan myös muiden seurojen midit.


Peuramaan Midit 2023

Peuramaan Midit on oikea paikka sinulle jos olet kilpailuhenkinen golfari, ehkäpä jo totisen kilpaurasi lopettanut, kilpailuihin tähtäävä tai muuten vaan kilpagolfista kiinnostunut yli 25-v (s. 1997 tai myöh.) tasosta tai tasoituksesta riippumatta. Midien toimintaan otetaan kaudella 2023 mukaan myös tätä nuoremmat Team Forza PGH pelaajat. Muiden seurojen pelaajat ja alaikäiset edustuspelaajat eivät ole mukana kokonaisrankingissa.

Mideissä pelataan Kurko-kisasarjaa, mestikset, reikäpelejä ja seuraotteluita sekä järjestetään muuta toimintaa golfin ympärillä. Toiminnalla pyritään myös valmistamaan ja kehittämään pelaajia Mid-touria ja Mid-SM -kisoja varten yhdessä muiden toimikuntien kanssa. Lisäksi kannustetaan jäsenistöä kilpailulliseen golfiin sekä kehittymään pelaajina.

Midien kausi alkaa ma 15.5. ensimmäisellä Kurko-kisalla

Edut

– Osallistumisoikeus Peuramaan Midien kilpailuihin. Mestikset, Kurko-kisat, reikäpelit ja muut. (Reikäpeli ja mestikset vain Peuramaan jäsenille

– Pääsy midien tapahtumiin

– Midien ryhmätreenit ja trackman-treenit kesän aikana ja muut matkan varrella kehitetyt tapahtumat

– Midi-kisasarja

Miehet ja Naiset kisaavat Midi-Kurkon tittelistä scratch-lyöntipelissä valkoisilta ja sinisiltä tiiltä. Kurko-ranking muodostuu Midien kilpailuista saaduista pisteistä. Sarjassa mukana on 9 viikkokilpailua. Rankingiin huomioidaan myös Midi-mestisten tulokset. Mestiksistä pelaajat saavat tuplapisteet.

Midi-Kurko

– Pelataan tasoituksetonta lyöntipeliä. Miehet valkoisilta ja Naiset Sinisiltä tiipaikoilta.

– 9 osakilpailua + mestikset, joista 6 parasta tulosta lasketaan mukaan Kurko-rankingiin.

– Mestiksistä jaossa tuplapisteet.

– Viikkokisassa mukana vapaaehtoiset skinit.

– Viikkokisassa myös bonuskisoja (pisin draivi, lähimmäs lippua tms)


Mid-joukkue SM Miehet/naiset

Miesten Midien joukkue-SM -kisat pelataan Kymen Golfissa ja naisten Yyterissä 16.9. – 17.9. Joukkueet muodostetaan Mid Tourilla parhaiten menestyneistä pelaajista. Joukkuetta täydennetään tarvittaessa Midi-Mestisten ja Kurko-rankingin perusteella.

Mukaan Mideihin

Jos haluat Peuramaan mideihin mukaan, kaipaat lisätietoa tai sinulla on kehitysideoita, niin ole yhteydessä midit.pgh@gmail.com tai 040 533 0297. Kauden jäsenmaksu on Peuramaan jäsenille 35 € ja muille 70 €. Kausimaksu laskutetaan kevään aikana.