Sopimus- ja tilausehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.1.2024 alkaen


Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Oy Peuramaa Golf Hjortlandet Golf Ab, y-tunnus 0849112-3. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.


Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta kauppa.peuramaagolf.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
• tilausnumeron ja tuotteen


Toimitustapa ja toimituskulut

Palvelutuotteet (pelioikeudet ja kurssit) ja vastaavat toimitetaan sähköisesti, käyttöoikeuden muodostuessa tilauksen yhteydessä.

Fyysiset tuotteet lunastetaan Peuramaa Golfin caddiemasterilta klubitalolta voimassa olevana aukioloaikana.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palvelutuotteita ei voi palauttaa sen jälkeen kuin palvelu tai osa siitä on otettu käyttöön tai tuote on vanhentunut. Palvelutuotteita palauttaessa ota yhteyttä Peuramaa Golfiin sähköpostitse tai puhelimitse: caddiemaster@peuramaagolf.com tai puh. 0200 22 122 (0,78€/min+pvm)

Tuotteiden palautus:

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi
• sekä kopio alkuperäisestä tilausvahvistuksesta


Palautusosoite:

Peuramaa Golf Oy
Peuramaantie 152
02480 Kirkkonummi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ilmoitus virheellisestä tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.


Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Peuramaa Golf käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Peuramaa Golf sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.