Usein kysyttyä - FAQ


Miten aloitan golfin pelaamisen?

Alkuun lajin aloittamisessa pääset helposti. Peuramaa Golfin toimistosta saat vuokrattua tarvittavat välineet sekä ostettua harjoituspalloja omatoimiseen harjoitteluun. GoGolfin ammattitaitoinen valmennustiimi on suunnitellut kurssivalikoimamme vastaamaan jokaisen golfarin tarpeita. Golfarin polku alkaa Päivässä Golfariksi Green Card -kurssista.

Peuramaalla harrastusta aloittavia golfareita palvelee kaikille avoin 43 lyöntipaikkainen range, laadukkaat lähipelialueet sekä yhdeksänreikäinen par3 -kenttä.

Mikä on green card ja miten saan sellaisen?

Green card on todistus siitä, että osaat golflyönnin perusteet sekä kentällä liikkumiseen liittyvät turvallisuus- ja etikettisäännöt. Kansainvälisesti golfkentät edellyttävät, että green card on suoritettu päästäksesi pelaamaan täysimittaisille 18 reikäisille kentille.

Green card suorituksia ottavat vastaan Peuramaa Golfin opettajat. Päivässä Golfariksi -kursseja, joissa voit suorittaa green cardin järjestetään Peuramaa Golfissa useita. Halutessasi voit tiedustella mahdollisuutta green cardin suorittamiseen myös yksityisopetuksessa.


Jäsenyys, miksi ja mitä varten?

Lähes poikkeuksetta Suomen golfkentät vaativat pelaajiltaan aktiivisen jäsenyyden johonkin Suomen Golfliiton jäsenseuraan. Merkittävimpänä etuna jäsenyydessä pelaaja saa golfkenttäalueella suojaavan vastuu- ja tapaturmavakuutuksen. Muita etuja jäsenyydessä ovat mm. Golfliiton mobiili jäsen- ja tasoituskortti eBirdie, tasoituksen ylläpito sekä Golflehti 6 numeroa vuodessa. Oma kotiseurasi mahdollistaa myös osallistumisen vain jäsenille suunnattuihin kilpailuihin ja tapahtumiin.


Jäsenyyttä ei voi maksaa liikuntaedulla.


Pelioikeus Peuramaalle?

GoGolf Play -pelioikeuspaketilla voit Peuramaan lisäksi pelata yhdellä tai useammalla GoGolfin operoimalla kentällä. Kauden 2022 Peuramaan Play -pelioikeuspaketit ovat loppuunmyyty. Junioreiden (vuonna 2001 ja sen jälkeen syntyneet) voivat tehdä pelioikeushakemuksen sivuilla xx. Peuramaalle junioreiden pelioikeuksia kaudelle 2022 on vielä saatavilla.

Yksittäisiä pelioikeuksia Peuramaalle saa vuokrattua suoraan osakkailta.