Vuokrapelioikeus 2024

Peuramaa Golfin toimisto jälleenvuokraa pelioikeuksia kaudella 2024. Täytä joko alla oleva lomake tai osta pelioikeus
verkkokaupastamme.


Hinta

Loppukauden 2024 hinta pelioikeudelle:

  • 760 EUR sis. 10 pallokoria
  • 790 EUR sis. Leoni Golfin vapaavalintainen pikeepaita Peuramaa Golfin ProShopista.
  • 790 EUR + 50 EUR lahjakortin Golf Centerin liikkeiseen.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilausehtoihin voi tutustua tästä.

Osta verkkokaupasta

Voit ostaa pelioikeuden verkkokaupastamme. Maksuvälineinä verkkopankit verkkopankkitunnuksilla, yleisimmät pankki- ja luottokortit ja käytössä on myös OP Tililuotto ja Walley, joiden kautta voi tehdä osamaksusopimuksen. Maksutavat löytyvät tästä.


Osta täyttämällä lomake

Voit ostaa pelioikeuden myös täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lähetämme laskun pelioikeudesta sähköpostitse noin viikon sisällä lomakkeen täyttämisestä. Laskun saaminen on samalla vahvistus pelioikeudesta. Laskun maksuehto on 14 vrk laskun päiväyksestä. Pelioikeus aktivoidaan, kun maksu on kokonaisuudessaan maksettu.

Pelioikeuden voi maksaa kokonaan tai osittain ePassilla, Edenredillä tai Smartumilla. Liikuntaetuudella maksaessa ensisijaisesti toivomme, että ne tullaan maksamaan paikan päälle Peuramaa Golfin klubitalolle sen aukioloaikana. Etämaksu on mahdollista ainoastaan niin, että soittaa caddiemasterille ja tekee maksun puhelun aikana. ePassilla maksaessa meidän tulee tehdä kertaveloitus asiakkaan puolesta ja etenkin ePassilla maksavien toivomme tulevan klubitalolle.

Näin voimme varmistaa, että maksu tulee oikeaan paikkaan ja saamme kuitattua maksun siinä hetkessä sekä vältymme epäselvyyksiltä ja turhilta maksumuistutuksilta, puheluilta ja sähköposteilta.

Loppuosan maksusta voi maksaa tilisiirtona samoilla laskun tiedoilla tai pankki- tai luottokortilla caddiemasterin kassaan.


Lähtöaikojen ajanvaraus

PGH jäsenet

Ajanvaraus kahdeksan (8) päivää etukäteen. Yksittäisellä henkilöllä enintään neljä (4) samaan aikaan voimassa olevaa varausta Peuramaan kentälle.

Vuokrapelioikeudella pelaavat, ei PGH jäsen

Ajanvaraus seitsemän (7) päivää etukäteen. Yksittäisellä henkilöllä enintään neljä (4) samaan aikaan voimassa olevaa varausta Peuramaan kentälle.


Pelioikeuspaketti yli 8 hengelle

Tavoitteena saada koko kaveriporukka pelaamaan Peuramaalle? Kysy tarjousta osoitteessa office@peuramaagolf.com.Pelioikeuspaketti yli 8 hengelle

Tavoitteena saada koko kaveriporukka pelaamaan Peuramaalle?

Kysy tarjousta osoitteessa office@peuramaagolf.com