Tapahtumat


Oletko kiinnostunut järjestämään tapahtuman?

​​​​​​​Ole yhteydessä:

Jani Perttilä, jani.perttila@gogolf.fi / 040 533 1049


Ikimuistoisia onnistumisia viheriöllä​​​​​​​

Peuramaalla, alle 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta järjestät ikimuistoisen golftapahtuman kaveriporukallesi, asiakkaillesi tai yrityksesi henkilöstölle. Peuramaa Golf on yksi Suomen suurimpia golfyhteisöjä, jonka kahdella täysimittaisella kentällä pelataan vuosittain jopa 67.000 kierrosta.

Täysimittaisten kenttien lisäksi asiakkaitamme palvelee iso range, laadukkaat harjoitusalueet sekä 9-reikäinen par3 -kenttä, joissa yhdessä opetustoiminnastamme vastaavan GoGolfin kanssa järjestämme juuri ryhmänne toiveiden mukaisesti räätälöidyn tutustumispaketin lajin saloihin.

Oli toiveissasi sitten perinteinen yritysgolfkilpailu, kaveriporukan vuosittainen golftapahtuma, henkilöstön virkistyspäivä tai johtoryhmän kokous yhdistettynä golfiin, saunomiseen ja ruokailuun. -Me järjestämme.​​​​​​​

Palvelu

Perustamme toimintamme luotettavaan, ensiluokkaiseen palveluun asiakkaan toiveita kuunnellen.

Tapahtumissamme kaikki on järjestetty valmiiksi, jotta sinä voit keskittyä rauhassa asiakkaisiisi.

Tilat

Hiljattain remontoitu klubitalomme tarjoaa siistit ja tilavat tilat erikokoisten tapahtumien järjestämiseen. Valittavanasi on kaksi erikokoista kabinettia tapahtuman ruokailulle ja palkintojenjakoon. Tilavissa pukuhuoneissa on lukolliset kaapit sekä siistit suihku- ja saunatilat. Pesuaineet ja pyyhkeet kuuluvat palveluun.

Kentät

Peuramaalla asiakkaiden valittavana on kaksi hyvin erityyppistä kenttää. Peuramaa Golfin kentät ovat tunnettu hyvästä hoitotasosta ja huipputason viheriöistä!


Vanha Peura

Suosittu yritystapahtumakenttä Vanha Peura tuo onnistumisen elämyksiä.

Leveät väylät ja helpot greenialueet takaavat hyvän tulostason ja pelillisiä onnistumisia asiakkaillesi.

Porkkala

Selkeästi haastavampi Porkkala kenttä haastaa pelaajia pidemmillä ja kapeammilla väylillään, joissa lisämaustetta peliin tuo useat vesiesteet sekä etenkin kierroksen loppupään suuret korkeuserot.

Pikku Peura

Järjestämme ryhmille lukuisia asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä paketteja, joihin usein sisältyy range- ja lähipeliharjoittelun lisäksi peliin tutustuminen par3 -kentällä. Optio myös green cardin suorittamiseen kurssin yhteydessä!


Ravintola

Ravintola Peura tarjoaa ryhmille maittavat tarjoilut asiakkaan toiveiden mukaisesti. Aamiainen, alkumalja, eväskassi, lounas, tarjoilua taukokioskille tai illallinen, kaikki järjestyy!Lisäpalvelut

Kauttamme saat vaivatta tilattua tapahtumaasi näkyvyyselementit kuten beachflagit, salkoliput ja roll-upit. Toiveesta järjestämme tapahtumaasi esiintyjät, ammattivalokuvaajat ja videokuvaajat, bussikuljetuksen sekä majoituksen.